Lørdag 20. nov 2021 kl. 16:00

Jazz på Kampen: Siril Malmedal Hauge/Alexander Hoholm/Martin Nodeland

Kampen Kaffe & Bar / Jazz På Kampen
Kampen Kirke

Siril Malmedal Hauge, Martin Nodeland & Alexander Hoholm
Siril Malmedal Hauge er en norsk vokalist, instrumentalist, komponist og lyriker. Hun vokste opp på Sula, omgitt av fjell og fjorder, men holder nå til i Oslo. Siril er en ettertraktet vokalist og er aktiv i en rekke prosjekter og ensembler på den norske jazzscenen. Hun har sterke røtter i jazztradisjonen, og utviser en frasering og formidlerevne som få innehar. Det prisvinnende album «Last Things» ble hyllet i det japanske magasinet «Jazz Critique», og Siril er også innehaver av «Jazztalent-prisen» til Moldejazz, og Jazzsirkelens «Ungjazzpris».
Martin Nodeland er en norsk gitarist, komponist og arrangør. Hans første utgivelse som bandleder, Debut (2019), med en selvsikker neo-bop kvintett som spiller Nodelands musikk, så vel som et knippe standardlåter er et fantastisk album, som i mine ører kan minne om hvordan Bobby Watson og John Abercrombie kunne høres ut, med en pianotrio i ryggen. (Julian Maynard-Smith: Londonjazznews)
Bassist Alexander Hoholm er en allsidig musiker. Med et solid beat og stort sound setter han utvilsomt sitt preg på musikken i en hver sammenheng. Han er også en magiker med både bue og overtoner, som kan oppleves på album som Martin Nodeland – «Origins», hans egne plater med duoprosjektet Past Present, og Magnus Murphy Joelsons – «Skandinavia». Alexander spiller også en sentral rolle som komponist og musiker i det Oslo-baserte ensemblet, OJKOS.

Artwork: Tiril Haug Johne with PostPost Studio See less

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev