Søndag 10. des 2023 kl. 17:00

Jazz på Kampen:
Julekonsert Amanda Kamara med band

Kampen Kaffe & Bar / Jazz På Kampen
Kampen Kirke

Amanda Kamara med band inviterer til en sjelfull julekonsert med ukjente perler

Amanda bestemte seg for å arrangere sin første julekonsert i 2015 i hjembyen Namsos. Det ble en litt annerledes julekonsert med for de fleste ukjente julelåter i sjangrene soul, funk, gospel og jazz.

Dette viste seg å være en stor suksess, og over årene har hennes julekonsert nærmest blitt en tradisjon for publikum. Hun har gjentatt suksessen flere ganger også i Oslo, senest i fjor på Bikuben ved Det Norske Teatret.

Med nye impulser, i form av møter med nye musikere, inviterer Amanda Kamara denne gangen til en stemningsfull kveld i Kampen kirke!

For anledningen har Amanda med seg trompetist Lyder Øvreås Røed, trommeslager Emil Norman, bassist Alf Høines og gitarist Martin Nodeland, alle musikanter som hun har samarbeidet mye med gjennom det siste året.

Amanda Kamara er sanger, låtskriver og skuespiller fra Namsos. Hun har jobbet ved Det Norske Teatret og har blant annet spilt i forestillingene The Book of Mormon, Lazarus og Charlie og Sjokoladefabrikken. Hun har også spilt i publikumssuksessen Mamma Mia!, og til høsten spiller hun rollen som La Chocolat i Moulin Rouge ved Château Neuf. Amanda er fast vokalist i jazzbandet ved Sommerro, og jobber for tiden med egen musikk.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev