Lørdag 30. jan 2021 kl. 16:00

Jazz på Kampen:
 PAULSBERG // VÅGAN // NODELAND

Kampen Kaffe & Bar / Jazz På Kampen
Kampen Kirke

Jazz på Kampen – 30.01.21 
 


PAULSBERG // VÅGAN // NODELAND

Velkommen til årets første “Jazz på Kampen” i Kampen Kirke, konsertserien hvor du møter sentrale skikkelser fra den norske jazzscenen. Både nyetablerte, såvel som for lengst etablerte navn, møtes i den flotte kirke-akustikken på Thorbjørn Egners Plass for å gi dere en helt unik konsertopplevelse. Ofte i nye samarbeid og besetninger, som ved denne anledningen med en trio bestående av Hanna Paulsberg, Ole Morten Vågan og Martin Nodeland. Den prisbelønte saksofonisten Hanna Paulsberg har vært en favoritt på norske jazzscener og festivaler i mange år nå, og med god grunn. For uten om hennes svært solide diskografi med Hanna Paulsberg Concept, er hun sentral i band som spellemannsvinnende “Gurls”. Hun har også ved flere anledninger vært medvirkende i Trondheim Jazzorkester.


Ole Morten Vågan har så omfattende merittliste at vi man må beherske seg, men det kan nevnes at denne fremragende bassisten og komponisten har spilt med store amerikanske navn som Pat Metheny og Joshua Redman. Han har også etterlatt betydningsfulle fotspor i norsk jazz gjennom band og samarbeid som Motif, Maria Kannegaard Trio, Trondheim jazzorkester, Team Hegdal, Thomas Strønen og Maciej Obara. 


Gitarist Martin Nodeland etablerte seg som soloartist i 2019 med det kritikerroste albumet “Debut”, og fulgte opp i oktober 2020 med sitt andre album, “Origins”, også til stor begeistring, hos London Jazz News. 
Photo credits:


Hanna: Anne Valeur 


Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev