Lørdag 14. okt 2023 kl. 19:00

James Morrison in Skien @Parkbiografen – live med Prime Time Orchestra

Prime Time Orchestra / Parkbiografen
Skien

James Morrison er australsk jazzmusiker, multiinstrumentalist, og kalles for «JAZZENS GENI». Denne oktoberkvelden kommer han til Parkbiografen for å briljere med trompet og trombone med Prime Time Orchestra fra Sandvika og et spennende repertoar. Orkesteret har en over 40 år lang historie, så dette blir solide saker på alle måter.
Lørdag 14.oktober
Dørene åpner kl.18.00 -konsertstart kl.19.00
Sittende arrangement
Aldersgrense 18 år
Billetter: 375 kr (ordinær), 200 (Skiensjazzdraget-billett kjøpes via egen tilsendt link), 170 kr (UNG 20-25 og Student)-ha med studentbevis/aldersbevis i døra
Som musiker er James Morrison mest kjent for sitt trompetspill, men han spiller også trombone, tuba, saxofon, klarinett, kontrabass og gitar. Han begynte å spille piano da han var 6 år og begynte med trombone/ trompet da han var 7 år. Da han var 9 år dannet han sitt eget band, og i en alder av 13 år begynte han å spille profesjonelt på nattklubber.
Morrison er en ettertraktet musiker på de største jazzfestivalene i verden, og han har spilt med en rekke artister bla Ray Charles, Quincy Jones, Maynard Ferguson og Wynton Marsalis. Han har også vært programleder for Top Gear Australia.
Når han ikke skriver filmmusikk, komponerer eller spiller, liker han å slappe av med å fly sitt eget fly eller kjøre rallymesterskap.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev