Onsdag 02. okt 2019 kl. 20:00

Hot Jazz Trio

New Orleans Workshop Jazzclub / Herr Nilsen
Oslo

New Orleans Workshop Jazzclub presenterer Hot Jazz Trio, som er klar for å ta publikum med på en musikalsk reise inn i 1920- og 1930-tallets «hotte» jazz. De har rendyrket og hentet inspirasjon fra helter som Louis Armstrong, Bix Beiderbecke, Earl Hines, Jelly Roll Morton og Baby Dodds. Trioen gjenskaper gnisten og spontaniteten fra innspillingene med originale arrangementer og historier rundt låtene og artistene.

Torstein Kubban, trompet, er en av landets fremste tolkere av jazz fra forrige århundreskifte og 20-30 år framover. Han spiller bl.a. i Norwegian Jazz Kings, Christiania 12, Milenburg Joys Jazz Quintet og JaZZmaZZørene.

Daniel Røssing, piano og vokal, spiller også i Milenburg Joys Jazz Quintet. Han har også spilt med Chuck Berry, Little Andrew, Jolly Jumper & Big Moe, Ottar «Big Hand» Johansen, Casino Steel og Einar Olav Larsen.

Sven Johnny «Sonny» Breiby, trommer, har bred bred musikalsk bakgrunn. Vant rockemønstringen i 1989 med bandet Double Dealer, har deltatt på 13 konsertprosjekter for Nord-Øst på Tynset med mer enn 26 000 publikummere sammenlagt. Medvirker også i Nadja Bertelli Band, og er med i Milenburg Joys Jazz Quintet og JaZZmaZZørene.

Billetter i døra eller på TicketCo.no

Foto: Freeimages.com

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev