Søndag 06. sep 2020 kl. 15:00

Hildegunn Øiseth & Bergen Big Band

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / USF Verftet
Bergen

Hildegunn Øiseth er en ettertraktet musiker og internasjonalt anerkjent komponist. Hun beskrives ofte som uredd, nysgjerrig, eventyrlysten og verdensvant. Hittil i år har hun kanskje vært mest synlig med sin egen kvartett og det kritikerroste albumet Manana, som kom ut i mars. I overskriften på Terje Mosnes sin anmeldelse står det “Lavmælt, vakkert og overbevisende igjen” – for det gjelder også for resten av diskografien hennes. Sjekk det ut!

Hildegunn har også lang erfaring med større ensembler. Gjennom hele nittitallet spilte hun i Bohuslän Big Band og siden hun flyttet hjem igjen har hun ofte vært å se i rekkene til Trondheim Jazz Orchestra. Nå er turen kommet til BERGEN BIG BAND.

Dørene åpner 14:30, konsertstart 15:00.

Vi tar smittevern på alvor og vil følge myndighetenes retningslinjer og anbefalinger som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter.

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i høst.

Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev