Fredag 29. nov 2019 kl. 20:00

HILDE LOUISE ORCHESTRA – JAZZ OG JUL

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Hilde Louise Asbjørnsen er en stor scenebegavelse – som vokalist, skuespiller og kabaretartist. Og hun skriver låter. Nærmest hjertet ligger nok musikken, og i våres kom album nummer 10, «Red Lips, Knuckles and Bones». Noen vil mene at hun tilhører «en annen tid», der hun med sin utstråling og stemmebruk nok ligger nærmere artister som Edith Piaf, Marilyn Monroe og Peggy Lee enn samtidige vokalist-er. Men hva så? Mozart og Beethoven spilles, Elvis er populær – «There are two kinds of music. Good music, and the other kind», som Duke Ellington formulerte det.
Og så har Hilde Louise sans og teft for å ha spennende musikere rundt seg. Anders Aarum og Jens Fossum startet jubileumsåret sammen med Knut Riisnæs. Nå er ringen sluttet når de kommer tilbake til den siste konserten i jubileumsåret, med Svein Erik Martinsen og Hermund Nygård som de to siste, flotte musikerne i The Orchestra.
Flott og feiende. Eleganse er et ord som er lett å gripe til møte med Hilde Louise -Asbjørnsen og hennes orkester.
– Fredrik Wandrup, Dagbladet om «Don´t Stay for Breakfast».
Det er som om noe av Billie Holiday har tatt bolig i henne. Hun er forføreren som presser deg litt lenger enn fornuften tilsier.
– Aftenposten om «Månesjuk».

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal
Svein Erik Martinsen – gitar
Anders Aarum – piano
Jens Fossum – bass
Hermund Nygård – trommer

BILLETTER KR 350
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev