Lørdag 06. jul 2019 kl. 21:00

Hilde Louise Orchestra – Argus Scene, Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg Jazzfestival / Kongsberg jazzfestival
Kongsberg

Talentene er mange; jazzvokalist, låtskriver og kabaret-artist med flere store musikalroller bak seg. Men aller nærmest hjertet ligger musikken, noe som har over tiden resultert i 10 kritikerroste album. Nå, 4 år etter hennes siste album Don´t Stay for Breakfast, er hun klar til å presentere sitt 11 album; Red Lips Knuckles and Bones.

På det nye albumet utforsker Asbjørnsen et nytt landskap, både når det gjelder tekster og musikalsk uttrykk. Det er fortsatt snakk om groovy, leken og melodiøs jazz, men her svinger det på en ny måte. Tekstene spinner rundt tiden vi lever i; feminint opprør, mennesker på flukt og tapet av venn og kunstner Pushwagner. Her er også hjertenære betraktninger, Asbjørnsen forteller at sangen Make som Shine er «en kampsang for oss som føler at vi har valgt en smal sti, og trenger et spark bak for å tørre å gå videre».

Musikalsk er albumet inspirert av 1960-talls groover á la Duke Pearson og Lee Morgan, med en sveip innom Rythm & Blues, og selvsagt New Orleans.

I tillegg til klubbkonsert, vil Hilde Louise ha en jam session denne kvelden.
Med andre ord: to konserter på en kveld!

Du kan selv velge om du ønsker å dra på begge konsertene eller kun på jam session – det vil bli lagt ut to ulike billetter for dette arrangementet.

Tidsoversikt ser du nedenfor.
21:00 – Klubbkonsert
23:00 – Jam Session

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal
Svein Erik Martinsen – gitar
Hermund Nygård – slagverk
Jørn Øien – piano
Lars Tormod Jenset – kontrabass

Pris:
350,-

http://backstage.no/aktivitet/hilde-louise-orchestra-argus-kongsberg-jazzfestival/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev