Søndag 23. okt 2022 kl. 14:00

Heidi Skjerve & Daniel Formo med venner

Dølajazz - Lillehammer jazzfestival / Kulturhuset Banken
Lillehammer

Det kan være utfordrende å samarbeide både på jobb og hjemmebane, men jazzvokalist Heidi Skjerve og pianist Daniel Formo klarer med sin nye plate, «I’m Glad There Is You», det unike kunststykket. Solskinn og regn, husarbeid og barneoppdragelse, det er nok av utfordringer i hverdagen som kan stikke kjepper i hjulene. På den nye plata hylles kjærligheten til hverandre og til musikken gjennom noen av jazzens vakreste kjærlighetssanger.

Med seg på laget har de fått med Bjørn Marius Hegge på bass, Håkon Mjåset Johansen på trommer og den unge saksofonisten Mona Krogstad (kjent fra blant annet Juno) som gjestesolist. Resultatet er en leken og improvisatorisk tilnærming til flere av jazzens tidløse låter akkompagnert av forførende harmonier og egne arrangementer.

Heidi Skjerve har gitt ut flere kritikerroste album, med både egne låter og lokale folketoner. Hun er også med i det kritikerroste vokalensemblet Trondheim Voices. Daniel Formo er kjent fra klasiske trioer som Solid!, Nypan trio, den innovative kunstpop-trioen Kobert og som organist på hammondorgel i Ola Kvernbergs dundrende «Steamdome». Han har også en rekke soloalbum bak seg, og i tillegg en doktorgrad i sekken med den fengende tittelen «The Orchestra of Speech».

Heidi Skjerve VOKAL
Daniel Formo PIANO
Bjørn Marius Hegge BASS
Håkon Mjåset Johansen TROMMER
Mona Krogstad TENORSAKSOFON

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev