Lørdag 03. okt 2020 kl. 18:00

Harpreet Bansal Band

AnJazz - Hamar Jazzfestival / Hamar Teater
Hamar

AnJazz – Weekend 2.-3. oktober:

Norsk-indisk stjernefiolinist med eget band til AnJazz – et av de mest interessante ensemblene på den norske og internasjonale jazzscenen for tiden. Harpreet Bansal er en norsk-indisk fiolinist og komponist som har høstet stor internasjonal anerkjennelse for sin dypt personlige tolkning av den indiske raga-tradisjonen.

Harpreet Bansal Band var nominert til spellemannsprisen i åpen klasse i fjor med platen “Samaya” og i år kommer de med ny plate. Vi gleder oss svært til å få oppleve dette dyktige og spennende ensemblet under AnJazz 2020.

I bandet har Harpreet Bansal samlet et knippe av sine absolutte favorittmusikere, en fargerik og dynamisk blanding av sterke musikalske personligheter som tilfører ragaen nye dimensjoner med elementer fra bl.a. jazz, impro og persisk musikk. Harpreet og bandet skaper sammen et musikalsk uttrykk som veksler mellom meditative landskaper og virtuos lekenhet, improvisert spontanitet og høy presisjon.

Harpreet Bansal – fiolin, Javid Afsari Rad – santur, Vojtech Prochazka – harmonium, Andreas Bratlie – tablas, Adrian Fiskum Myhr – kontrabass

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev