Onsdag 29. sep 2021 kl. 20:00

Harald Lassen «Human Samling» + Ellie Mäkelä — Lokal Klubb

Kjempehyggelig AS / Lokal Bar – Scene – Klubb
Trondheim

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz de siste årene har definitivt ikke gått ubemerket hen. Hans økende anerkjennelse og rykte som en unik kraft innen norsk jazz er ikke bare berettiget, men tydelig for alle å høre.

«Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da tredje-albumet Human Samling kom ut i 2020. Det samme albumet ble tidligere i år nominert til Spellemannsprisen, har toppet flere årets beste-lister, og omtalt som «et avslappet og kult mesterverk».

Sammen med sitt herlige og dypt sjelfulle band sentrerer Lassen musikken rundt inviterende låter fra sine utgivelser og tar lytteren med på forløsende eventyr. Jordet og atmosfærisk på en gang. Et godt sted å være og mye glede!

Tidlig tatt med av legender som Jon Christensen og Arild Andersen og etterhvert formet sin egen sti gjennom band som Pixel, Mopti, Dr. Kay, No. 4 og de senere år sitt eget norske/belgiske band med bl. andre stjernepianisten Bram De Looze. Blant mye mye annet.

Harald Lassen har sammen med bandet sitt også preget den internasjonale scenen med turneer, toppkarakter i amerikanske Downbeats og representert Norge på Jazzahead i Bremen.

Harald Lassen – saxofon/keys 
Bram De Looze – piano/rhodes
Tore Flatjord – trommer 
Sander Nordahl Eriksen – gitar 
Stian Andersen – bass

SUPPORT: Ellie Mäkelä tar med bratsjen og åpner denne herligheten av en kveld!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev