Lørdag 16. jun 2018 kl. 14:00

Glajazzcafé med Kjell G. Haugen Trad. Band og Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteateret
Ski

Gå sommern i møte med gladjazz av beste kvalitet, levert av Kjell G. Haugen Trad. Band og Ski Storband!

Kjell G. Haugen Trad. Band startet opp som Stokstad/Jensen Trad. Band allerede i 1962, og har vært blant de mest kjente og populære tradisjonelle jazzorkesterne i en årrekke. Nå blir de å høre på Ski Storband sin storbandcafé i Rådhusteatrets foajé på vår siste café før sommerferien!

Gjennom sitt lange liv har Kjell G. Haugen Trad. Band oppnådd en formidabel popularitet og spilt land og strand rundt, og også opptrådt på en rekke nasjonale og internasjonale festivaler. Etter en periode på 80- og 90-tallet hvor samspillet ble lagt ned, ble bandet gjenforent i år 2000.

Orkesteret har spilt i Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Frankrike, samt representert norsk næringsliv på EXPO ’84 i New Orleans. Orkestret og det musikere har vunnet flere priser, bl.a. Spellemannsprisen.

Det er en kjent sak at begrepet GLA’JAZZ ble lansert av Stokstad/Jensen i forbindelse med en LP nettopp med det navnet. Glajazz er synonymt med utadvendthet, friskhet, kunstnerisk glede og Stokstad/Jensen Trad. Band!

Bjørn Stokstad og Tore Jensen har begge sluttet i bandet, og ytret i 2015 et sterkt ønske om at Kjell Gunnar Haugen reetablerte bandet under navnet Kjell G. Haugen Trad. Band. Det er som et nyetablert band innen samme stil som Stokstad/Jensen Kjell G. Haugen Trad. Band nå fremstår.

Kjell G. Haugen Trad. Band besetning er; Petter Falch (trompet), Christian Frank (klarinett, tenorsax), Kjell G. Haugen (trombone), Roy Hellvin (piano), Svein Gusrud (bass) og Kjetil Lønborg Jensen (trommer, og sønn av Tore Jensen). På caféen 16. juni er Arild Berger vikar på piano.

Ski Storband kommer fra et år med fullt fokus på 40-års jubileum, og vil på denne caféen for egen del utforske musikk fra de tidlige storbandene, og vi vil også få høre minst ett fellesnummer med både Kjell G. Haugen Trad. Band og Ski Storband.

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev