Lørdag 11. jun 2022 kl. 15:00

Gårdskonsert med Stian Carstensen og Ola Kvernberg

Røyken Jazzforum / Kirkerud Andelsgård
Asker

Røyken jazzforum inviterer til en litt annerledes konsertopplevelse; ta med deg piknik-kurven og opplev multiinstrumentalist Stian Carstensen og felespiller Ola Kvernberg under epletrærne på Kirkerud Andelsgård. De to er kjent for sin blendende teknikk, enestående formidling og herlige humor. Her eksperimenteres det med en rekke sjangre; gamalgrass, jazz, blues, blugrass, pop og balkan rytmer, for å nevne noen. Duoen går heller ikke av veien for å improvisere over forslag fra publikum, i god sosialdemokratisk ånd!

Parkering:
Parker i Slemmestad sentrum (gamle Slemmestad), og gå den fine kyststien opp til gården. Det tar ca. 15 min (for en voksen, beregn litt mer tid med barn). Er du dårlig til beins, eller av andre årsaker trenger å parkere nærme, send oss en mail på royken.jazzforum@gmail.com, så holder vi av parkering oppe ved gården. Kommer du med buss, så gå av på stoppet som heter Toern (Slemmestad).

Om Kirkerud Andelsgård:
Kirkerud Andelsgård startet opp våren 2015. Gården ligger i Slemmestad rett ved kyststien. Den består av ca 10 mål innmark og 50 mål skog/fjell. Her dyrkes en mengde grønnsaker, frukt, bær og urter i tillegg til hønsehold. I 2022 har gården 66 andelshavere. Andelsgården er organisert som et samvirke.

Om Røyken jazzforum:
Røyken Jazzforum ble etablert i 1986 og har siden starten vært en helårsdrevet klubb. Klubben gjennomfører normalt 10-12 konserter/arrangementer årlig. Røyken jazzforum er en organisasjon drevet helt og holdent på idealistisk basis, og er en del av arrangørnettverket tilknyttet Norsk Jazzforum. www.roykenjazz.com

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev