Fredag 22. okt 2021 kl. 20:00

Frode Alnæs

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

FRODE & THE FROGS
Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. I snart 40 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Alnæs har sine musikalske røtter i jazzen, og regnes fremdeles som en av våre ypperste jazzgitarister. Samtidig har Alnæs markert seg som en viktig popartist. Han er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og ”Vitae Lux”.

Frode Alnæs har gitt ut flere soloplater, og høsten 2021 er han igjen aktuell med nytt album med norske tekster.

Han har levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler, og er en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger.

Til Asker kommer han med «Frode & The Frogs» som har vært – og er – Frode Alnæs sitt band gjennom over 20 år, ved siden av Dance With A Stranger.

I tillegg til Alnæs på gitarer/vokal består Frode & The Frogs av Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer, to svært anerkjente og etterspurte musikere. Bandet forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. I Asker byr de selvsagt på smakebiter og høydepunkter fra Alnæs lange musikalske karriere. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mye godt humør.

KONSERTSTED: LANCELOT
CC: KR.200,-/250,-

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev