Fredag 16. okt 2015 kl. 19:30

Follo Big Band & The Blossom Bees – The Andrews Sisters tribute

Follo Big Band / Rådhusteateret
Ski

Follo Big Band inviterer til konsert med fabelaktige The Blossom Bees!

Fredag 16. oktober blir det smakfulle harmonier, flørtende toner og forførende jazz med tre damer som i aller høyeste grad fyller skoene til de legendariske Andrew Sisters.

Vi gleder oss utrolig mye til denne konserten, og håper å se venner med venner og familie komme for å få en kveld fylt med god musikk og hyggelige omgivelser.

Vi sees!

The Andrews Sisters var en amerikansk «close harmony» sanggruppe bestående av søstrene LaVerne Andrews, Maxene Anglyn Andrews og Patty (Patti) Andrews. Alle ble født i Minnesota. Faren var innvandrer fra Hellas og moren var norsk-amerikaner.

De startet sin karriere som imitatorer av en annen fremgangsrik sanggruppe, The Boswell Sisters. Etter å ha sunget med forskjellige danseband og reist rundt på vaudeville, fikk de et nasjonalt gjennombrudd med sine plateutgivelser og radioopptredener i 1937. Deres musikk underholdt allierte styrker under annen verdenskrig. De solgte «war bonds», opptrådte i flere filmer (blant annet noen Abbott and Costello-filmer) og opptrådte for soldater som tjenestegjorde utenlands. Deres første film med Abbott and Costello, førkrigskomedien Buck Privates, introduserte deres best kjente plateinnspilling, Boogie Woogie Bugle Boy.

De spilte også inn mange sanger med Bing Crosby, blant dem mange av hans juleslagere, som Jingle Bells. Det ble oppdaget etter krigen at deres musikk også ble smuglet inn til Tyskland (kamuflert med nye etiketter som f.eks. «Hitlers yndlingsmarsjer»).

Etter et kort opphold etter krigen fortsatte søstene, og opptrådte i klubber i USA og Europa. De sluttet som gruppe i 1953, og da valgte Patty å fortsette solo. Deres siste opptreden sammen var i 1966 på The Dean Martin Show.

Link til arrangement på Rådhutehateret: http://www.raadhusteatret.no/blossom-bees.html

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev