Lørdag 17. jun 2023 kl. 21:30

Fjordgata slippfest: Audun + Tuvahalseband

SALT Art - Music / SALT Arena, Langkaia 1
Oslo

Lørdag 17. juni inviterer vi til slippfest med et av landets mest spennende, nye labels: Fjordgata Records! Det blir dobbeltkonsert med audun og tuvahalseband og liveklubb etterpå – så sett av kvelden og bli med å lytte/nyte/danse!
AUDUN
audun er et soloprosjekt med vokalbasert musikk innenfor popsjangeren, tydelig inspirert av jazz og norsk folkemusikk. Musikken er et sammensurium av hans egen noe kaotiske
musikalske bakgrunn, der målet er å ta i bruk alle sine musikalske erfaringer til å skape noe nytt og spennende som kan nå ut bredt og til mange. Instrumentering i musikken er en blanding av typiske bandinstrumenter kombinert med mer utradisjonelle instrumenter som hardingfele, pedal steel, fiolin og annet som du sjeldent finner i rytmisk musikk. Til slutt sitter man igjen med harmoni, rytmikk og improvisasjon fra jazztradisjonen, melodiske elementer fra folkemusikk, samlet sammen til noe som er fengende og unikt. Audun slipper sin debut-EP “She Stole My Art” på Fjordgata Records juni 2023.
Audun Rørmark – lead vokal, fiolin, hardingfele, pedalsteel
Benjamín Gísli Einarsson – keys, synth
Ola Erlien – gitar
Tuva Halse – fiolin, synth, backing vokal
Gard Kronborg – bass, backing vokal
Øyvind Leite – trommer
TUVAHALSEBAND
tuvahalseband er et kollektiv unge musikere med base i Trondheim og Oslo som spiller musikken til Tuva Halse. Med en raffinert blanding av nordisk jazz og pop, møter vi låter som bringer assosiasjoner vel så mye til Ola Kvernberg som til Bach. Her møtes det akustiske og elektroniske i et melankolsk og ekspressivt univers spekket med melodiøse melodier, subtile tekster og energiske gitarsoloer. Bandet har allerede rukket å spilt på flere av landets største jazzfestivaler, som Oslojazz, Jazzfest, Dølajazz og Kongsberg Jazz, og slipper nå sin debut-utgivelse på Fjordgata Records. I midten av juni kommer debut-EPen nemesis som første av to volum i utgivelsen nemesis/cruel.
Tuva Halse – synth, fiolin, vokal
Sara Fjeldvær – vokal
Jakob Nordli Leirvik – vokal
Emil Storløkken Åse – gitar
Oda Steinkopf – bass
Øyvind Leite – trommer
Veslemøy Narvesen – trommer, sag
Aldersgrense: 20
———————————–
Alle kulturarrangement på SALT foregår innendørs. Se hele programmet her: salted.no/program
Området har flere serveringssteder for både mat og drikke. Menyer finnes her: salted.no/food
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev