Torsdag 23. mai 2024 kl. 19:30

Five Shades of Sax

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

Torsdag 23. mai kl. 19:30 – 22:00

Invitasjon til en jazzkveld med Five Shades of Sax og Ingunn Vold.

Vi inviterer til en jazzkonsert hvor Asker jazzklubbs ønske om å skape «Det gode liv» (Mat, Miljø og Musikk) virkelig blir oppfylt.

ET UNIKT ORKESTER

Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost!

Orkesteret spiller de beste evigunge melodiene fra the «Great American Songbook», ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer

FANTASTISK «NY» VOKALIST

Ingunn Vold er er en erfaren sanger med godt over 20 års fartstid i bransjen, men det er første gangen hun synger for Asker jazzklubbs «torsdagspublikum».

Hun har en varm stemme og en tydelige tilstedeværelse som skaper en musikalsk opplevelse som oser av sjarm. Stemmen har en klang og et «trøkk» som passer perfekt med lyden av fem saxofoner!

MUSIKALSK VARIASJON

Repertoaret består av melodier med forskjellige musikalske uttrykk og tempo. Klangbildet endres ved at det, i tillegg til fullt band, også er trio-, kvartett og kvintettlåter.

INGUNN VOLD vokal, GUNNAR ELDEVIK altsax/sopransax, TERJE STEENSEN altsax/klarinett, PER JYNGE tenorsax/sopransax, ROAR GJELSNES tenorsax, BJØRN PETERESEN baritonsax/klarinett, LARS ERIK FURU piano, GUNNAR NILSEN kontrabass, OLA GRØNSETH trommer.

Gratis inngang

Pris:
Gratis inngangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev