Lørdag 09. feb 2019 kl. 21:00

Fieh + Hanne Hukkelberg – Kryssover Jazzfest Moss

Verket Scene, Moss / Verket Scene
Moss

FIEH
Det blir både pop, jazz, soul og R&B når Fieh inntar Verket scene på lørdagskvelden. De unge musikerne i Fieh med Sofie Tollefsbøl i spissen, lokker garanter fra dansefoten til publikum med sin sexy soul og R&B med Enorme mengder trøkk og energi.
Bandet har allerede spilt på festivaler som Piknik i Parken, Dølajazz, Bylarm og Nattjazz, Øya, Slottsfjell, Vinjerock, Træna og Moldejazz til strålende kritikker.
Høsten 2017 kom singelsen “Glu” og vakte umiddelbar oppsikt. Låta endte opp på et utall lister og kulminerte i et lite, surrealistisk høydepunkt på “Elton John Rocket Hour”, der en av pophistoriens aller største plutselig satt og begeistret delte sin beundring. Låta “25” ble sluppet på nyåret 2018 og utforsker andre stemninger. Det krever ikke all verdens med fantasi å se for seg at man på de neste låtene vil møte ulike sider av Fiehs verden. Oppturen vil ingen ende ta for totningen Sofie Tollefsbøl og Fieh, som nå har skrevet under en platekontrakt med britiske Decca Records.
Fieh består av: Sofie Tollefsbøl – Vokal, fløyte, Ola Øverby – Trommer, Jørgen Kasbo – Gitar, Edvard Synnes -Keyboard, Andreas Rukan – Bass, Lyder Øvreås Røed – Trompet, Solveig Wang – Vokal moog, klarinett, Thea Arnesdotter Lien – Vokal
******************************
HANNE HUKKELBERG
Hun har blitt beskrevet som nyere norsk popmusikks storesøster, men veiene Hanne Hukkelberg har tatt i løpet av sin karriere, er langt fra strømlinjeformede. Siden Hukkelberg var ferdig utdannet på Musikkhøyskolen i Oslo i 2003, har hun gitt ut fire kritikerroste album, blitt kjent for sine underfundige, massive og eksperimentelle lydbilder, og ikke minst sitt samarbeid med produsent Kåre Chr. Vestrheim.
Etter fem år borte fra rampelyset kom Hanne Hukkelberg endelig med ny musikk. Hun brukte de siste årene på å produsere sitt femte album og klarte å toppe standarden fra tidligere verk som «Featherbrain» (2012), «Blood From A Stone» (2009) og det Spellemann-vinnende debutalbumet «Rykestrasse 68» (2006). «TRUST» tvinner det elektroniske og det organiske sammen, både med tanke på produksjon så vel som det lyriske, og setter lys på dagens cyber-samfunn og dets besettelse av den filtrerte virkelighet. Ingenting er tilfeldigheter når Hanne skriver, komponerer og produserer egen musikk.
Tidligere i år leverte Hanne Hukkelberg lydsporet til Røverdatter (vinner av beste dokumentarfilm, Amandaprisen 2018) og nå er hun snart klar med ny musikk fra sitt kommende sjette album.

https://www.youtube.com/watch?v=2qo6TXoCBkU%20https://www.youtube.com/watch?v=4-NxNvhrKxQ

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev