Lørdag 27. jan 2024 kl. 14:00

De Ubrukelige

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

Visebandet

De Ubrukelige kommer til Asker Jazzklubb 27 januar 2024. De tar med seg et nytt album fullt av gode melodier, ettertenksomme tekster, nordnorsk direkthet og fransk temperament. Bandet ble til i 2015 som en musikalsk oppreisning etter at vokalist Christine Henriksen (Finnsnes/Oslo) og gitarist Hallvard Høiberg (Notodden/Oslo) fant et fellesskap i at begges tidligere prosjekter gjorde kassasuksess etter at de hadde forlatt skuta. Resultatet ble en oppvisning i kreativitet og skriveglede, selvransakelse ispedd svart humor, historiefortelling og stor musikalitet.

Knekke Knoka Brenne Bru er De Ubrukeliges andre studioalbum og oppfølgeren til Sukker og margarin fra 2019. Der debuten var et humørfylt overflødighetshorn med skamløse referanser til Edith Piaf, røsker andrealbumet hardere i alvoret. Knekke Knoka Brenne Bru er en plate hvor selv tittelen knaker i sammenføyningene, der låtene kretser rundt forsøkene på å finne fram til seg selv igjen når livet knekker på midten. Resultatet er en samling tekster om å samle tråder fra fortid og nåtid, havsliv og byliv, lengselen etter det første kysset, lidenskap på avveie, resignasjon, forsoning og en åpning for noe nytt.

De Ubrukelige vant Norsk Viseforums artiststipend i 2019 og platedebuterte med Sukker og margarin samme år. De spiller på festivaler så vel som intime viseklubber og har gjort jobber for både Trænafestivalen, Egersund Visefestival og Kråkeslottfestivalen på Senja, samt landets flotteste bukett av visescener, som Spelt i Tromsø, Ogna Scene på Jæren, Josefine og SALT i Oslo.

Billettsalg ved inngangen 150/100

Pris:
Ordinær 150. Medlem 100.

Billettsalg ved inngangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev