Onsdag 22. okt 2014 kl. 20:00

Chrome Hill

Hamar Jazzklubb / Hamar Teater
Hamar

 

Medlemmene i Chrome Hill har turnert i 30 land på fire kontinenter og var i fjor klar med sin første plate på fem år. Country of Lost Borders er ute på både vinyl og CD, og er gitt ut på nisjelabelen Bolage.

 

 Jeg syns det er fascinerende med landskap som er golde, forlatte og åpne. Det er ikke nødvendigvis pent å se på, men det er noe der som fascinerer likevel.

Det sier Chrome Hills låtskriver og baritongitarist Asbjørn Lerheim. Sammen med Jørgen Munkeby (Shining)- sax, Roger Arntzen (In The Country, Ballrogg)- kontrabass, og for anledningen Pål Hausken (In The Country) på trommer er supergruppen Chrome Hill klar med konsert på Hamar Jazzklubb med musikk fra sin fjerde langspiller Country Of Lost Borders. Det er 10 år siden sist bandet spilte på Hamar.

 

Sitater fra pressen:

-Keep´em coming! Audun Vinger, Dagens Næringsliv
-Dette er kvartettens fjerde plate, og den etterlater liten tvil om at Chrome Hill har vært grovt underrepresentert på norske jazzscener de siste årene. Bergens Tidende (5/6)
-Musikken er virkelig super. Østlendingen (5/6)
-Intens alternativ Americana. Dag og Tid
Boblende geriljajazz. Oppland Arbeiderblad
-Hos Chrome Hill støter atmosfærisk og kraftfull jazz sammen med rockens trøkk og tyngde. Klassekampen -Musikken er en godteskål for øret. Universitas 

Støttet av Norsk Jazzforum, Norsk Kulturråd og Fond for lyd og bilde

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev