Torsdag 15. jun 2023 kl. 20:00

Bugge Wesseltoft – Third Attempt – Kristoffer Eikrem

Storgata 26 / Storgata 26
Oslo

Et unikt musikalt samarbeid innenfor elektronisk musikk hvor mesteren møter den nye vinen av norske unge musikere.

Denne helt spesielle torsdagskvelden vil alt mellom elektronisk og jazz utforskes. I en trio bestående av blåsere, keys og beats, veves hvert sitt utrykk sammen til et improvisert, unikt lydlandskap. Tre internasjonalt anerkjente navn, spiller for første gang sammen på scenen til Storgata 26.
Dette er helt klart en av de du ikke vil gå glipp av! Sees i stallen

-Bugge Wesseltoft-
Få norske musikere satte sitt preg på den europeiske jazzscenen på 1990- og 2000-tallet som det Bugge Wesseltoft gjorde. Etter 400 konserter over hele verden og stilskapende plateutgivelser som New Conception of Jazz (1996) og Moving (2001) er han blitt et av de største navnene innen norsk musikk. Denne gangen samarbeider han med en helt ny generasjon unge musikere.

-Third Attempt-
Helt siden karrieren spirte i electronica-miljøet i Tromsø, har Torje Fagertun Spilde jobbet fulltid under artistnavnet Third Attempt.
Han er nå aktuell med ny plate, «The Novel Sound». Som følger ideene, tankene og impulsene til en musiker, som komponerer, produserer og fremfører egne elektroniske verk. Tungt inspirert av sent 90 tidlig 00 talls elektronisk musikk. House, disco , chill out, acid jazz og ambient. Som live-artist stiller Third Attempt med egne produksjoner, og skreddersydd visuelt materiale. For lytterne og danserne der ute. Dette er en electronica-opplevelse utenom det vanlige.

-Kristoffer Eikrem-
er beatmaker, trompetist og EWI-spiller basert i Oslo, Norge. Kristoffer studerte utøvende jazz ved Norges Musikkhøgskole, og kort tid etter endt utdanning ble han kåret til «Årets unge jazzmusiker 2012» sammen med kvintetten Mopti.
Som trompetist har Eikrem spilt konserter over store deler av Europa, India og Japan – og har spilt på mange av de store festivalene i Norge med artister som Bendik Baksaas, Ivan Ave, Fredfades, Vuyo og Mutual Intentions.

Dørene åpner kl 20:00
ID: 20

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev