Fredag 14. des 2018 kl. 23:30

Bergen Vista Social Club

Lille Ole Bull Scene / Lille Ole Bull Scene
Bergen

Bergen Vista Social Club spiller cubansk salsa på Lille Havanna (Lille Ole Bull Scene, i Bergen)
– Daiyen Jone Castro: vokal, fløyte og perkusjon
– Hades Hernandez Heriberto Rodriguez: vokal, perkusjon
– David Pavels: gitar
– Alejandro Goa Huidobro: vokal, gitar og perkusjon
– Ole Amund Gjersvik: kontrabass
– Bjørn Blomberg: saksofoner
– Øystein Kvinge: piano
– Mikael Chauvet Jørgensen: trommer

«Megasuksessen Lille Havanna med Bergen Vista Social Club er tilbake igjen etter en strålende serie over syv(!) sesonger med konserter og fulle hus på Lille Ole Bull. Fantastiske musikere på scenen med massevis av sjarme og varme.

Dette er for alle dere som elsker magisk latinsk musikk med hovedvekt på rike cubanske tradisjoner og heftige sugerende rytmer. Eller du bare er en ekte musikkelsker som vil nyte dette eminente storbandet med virkelig fantastiske musikere fra både Norge, Cuba og Latin Amerika.

I navnet ligger det tydeligvis en hyllest til det legendariske og kritikerroste Buena Vista Social Club fra Havanna, Cuba. Men det vil også dukke opp klassikere fra Carlos Santana, Tito Puente, Ry Cooder og ekte Mariachi musikk med Quentin Tarantino stemning.

Denne gruppen med svært sjarmerende musikere har på rekordtid etablert seg som en av de fremste prosjektene for latinamerkiansk musikk og kultur i Norge, og har allerede oppnåd kultstatus med en voksende og stor fanskare over hele vestlandet. Folk reiser langt for å få med seg et slikt show – og alle er velkommen.

Vi vil gjøre oppmerksom på at det ikke er forhåndssalg av billetter. Kom i god tid for å sikre billetter til Lille Havanna. Her blir det alltid folksomt!»

Pris:
100

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev