Torsdag 07. nov 2019 kl. 20:00

Beckstrøm Kvartett

Bærum Kulturhus / Bærum kulturhus
Bærum

Intim konsert med melodiøse låter og sterke, personlige og underfundige tekster.

Lars Beckstrøm er mest kjent fra deLillos, som bassist, vokalist, og låtskriver. Han har også skrevet flere av deLillos sine live-favoritter. De fleste vil huske titler som «Den Feite Mannen», «Balladen om Kåre og Nelly», «Søster», «Uten Deg» og ikke minst «Nittenåttifire».

Ved siden av sitt virke i deLillos har Beckstrøm utgitt fire solo-album: «Tett i tett» (1992), «Lykkens kalosjer» (1997), «Helium» (2003), og «Drøm videre!» (2006). Disse har alle høstet gode kritikker og Beckstrøm har hatt radiohit’er med låtene «Svigermor» og «Skjebne».

I 2008, seksten år etter sin solo-debut, velgte Lars å gå en ny vei, og startet bandet: «Beckstrøm Kvartett». – Lars er ikke lenger alene…

Samme år ga Beckstrøm Kvartett ut det kritikerroste albumet «Døgenikt» med hit’en «Et Eksperiment». Plata var et produkt av et samarbeid mellom fire musikere, med utgangspunkt i tekstene og melodiene til Lars. Tekter som ofte beskrives som underfundige og vakre. Et varemerke som har bidratt til at Lars har etablert seg som en av landets kjæreste låtskrivere.

Beckstrøm Kvartett har nylig gitt ut albumet «Gjest i Mitt Liv», og skal i tidsrommet september og ut året turnere på Østlandet. Og i november kommer de til Sandvika og Bærum Kulturhus.

Kvartetten opererer i mange musikalske landskap (pop, folk, rock, jazz), og er kjent for sine melodiøse låter med sterke, personlige og underfundige tekster.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev