Søndag 19. sep 2021 kl. 14:15

Barnekonsert: Spellstenen

Nesodden jazzklubb / Tangenten
Nesodden

Morsomme og underfundige sanger og regler om dyr og mennesker, lokker og traller! Eli Storbekken har i samarbeided med og Sigurd Hole laget musikk rettet mot både barn, unge og voksne – ei familieplate med folkemusikk fra Hedmark.

“Har du tenkt på hva slags musikk som kommer ut av en stein?” Sier Eli. «Tittelen Spellstenen kommer fra stenen hvor min far Egil Storbekken tilbrakte mange sommerkvelder med fløyta si. Når han hadde tid, satt han på stenen og improviserte og komponerte nye melodier på fløyte og seljefløyte. På kveldene kunne vi «ungan» sovne til vare toner og fine melodier i vår barndoms setergrend Søljåsen.»

Eli Storbekken har lenge vært sentral i den norske folkemusikken og visetradisjonen, og sammen med Sigurd Hole, som regnes som en av Norges fremste jazzmusikere, klarer de å fortrylle enhver. Med stødige musikere i ryggen, som Frode Haltli og Terje Isungset blir vi servert et knippe bånsuller og tradisjonelle viser fra Hedmark som Eli har samlet og tatt vare på gjennom et langt liv. I tillegg til dette har Sigurd komponert noen helt nye melodier til tekster av Bjørn Øyan og Martin Vestlien, og med temaer som omfatter alt fra kjærlighet, godnattsanger og gjeterviser vil enhver få glede av denne konserten.

Eli Storbekken – vokal, Sigurd Hole – bass, Frode Haltli – akkordeon, Terje Isungset – trommer / perkusjon / munnharpe

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Nesodden kommune og Kulturrom

Foto: Andreas Ulvo

Arr: Nesodden jazzklubb

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev