Søndag 10. nov 2019 kl. 14:15

Barnekonsert: Du og jeg og vi 2-3-4

Nesodden jazzklubb / Tangenten
Nesodden

Du og jeg og vi 2-3-4 er en groovy konsert for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4!
Her blir vi kjent med Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av trioen Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, MAAR, Falkevik, Caledonia Jazzband m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund). De slapp i 2017 albumet Krokodille i Baksetet.

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludviksens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.”
Tor Hammerø

Julie Falkevik Tungevåg – piano, keytar, vokal, gitar, Ellen Brekken – kontrabass, elbass, tuba, vokal, piano, gitar, Elisabeth Mørland Nesset – trommer, perkusjon, mandolin

Konserten er støttet av Norsk kulturråd, Musikkutstyrsordningen og Nesodden kommune

Arr: Nesodden jazzklubb

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev