Lørdag 27. nov 2021 kl. 14:00

Barnas Jazzscene

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Denne konsertserien har blitt en institusjon på Nasjonal jazzscene, og gjengen med unge musikanter fra Improbasen har blitt skikkelig husvarme etter å ha underholdt og imponert et stadig økende publikum.

Barnas jazzscene er en månedlig konsertserie som gjennom flere sesonger har begeistret og imponert oss, og det virker som om Victoria har en scenekant i passe høyde for de unge utøverne. De blomstrende jazztalentene fremfører perler fra standardjazzrepertoaret, og det med en bravur og overbevisning du sjelden har sett maken til.

Denne gangen får vi endelig den flotte danske gitaristen Chun Aalund Møll tilbake til Oslo. Hun har vært en hyppig gjest på mange av konsertene våre de siste årene, og vi har holdt kontakten på nett under alle nedstengningene, med strålende resultat.

Vi får bl.a. høre Chun sammen med tenoristen Lina Mosli Sæther, bassisten Alva Salomon Grønning og trommeslageren Una Stenbråten Harildstad, med flere Coltrane-låter på repertoaret. Vi lover god stemning, heftig samspill og lekende improvisasjon på høyt nivå.

Musikantene hører til på Improbasen, Oslos egen barnejazzskole, som underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Osloområdet og fra resten av landet, og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev