Lørdag 17. okt 2020 kl. 13:00

BAJAZZFESTIVALEN 2020 – 10 ÅR!

Bergen Jazzforum / USF Verftet
Bergen

URPREMIERE: MISS TATI’S EYEMBA

Velkommen inn i Eyemba – blokken som ligger i korsveien mellom den du er og den du skal bli.

Eyemba er et hjem og en trygg havn – en boligblokk – men det er også trangt, lydt og et litt forvirrende sted som ikke alltid føles helt som hjemme. Naboene bråker, noen danser i gangene, andre hopper i sengene, og på lørdagene er jakten på godteri det eneste barna i blokken bryr seg om. Noen savner sitt forrige hjem, mens andre gleder seg til å flytte inn – Eyemba har mange rom, og enda flere historier.

Miss Tati har skrudd lokket av snopeskålen og latt sin portugisisk-angolske bakgrunn få fritt spillerom i denne konsertforestillingen som henter ut både de gode og vanskelige følelsene som ligger i det å bli sett på som annerledes. Voksesmerter, små identitetskriser og jakten på seg selv og sitt hjem preger alle som bor i Eyemba. Gjennom musikk, dans, knasende samples, fotristende rytmehopp og deilig vokal tar Miss Tati deg med inn i blokken, og geleider deg gjennom beboernes historier og dilemmaer.

Bajazzfestivalen feirer 10 år med jubileumsfest! Det blir kanskje en litt annerledes feiring enn vi først hadde planlagt, men det blir heldigvis festival. Vi tar selvsagt alle nødvendige forholdsregler med tanke på smittevern, og konsertene vil foregå i Røkeriet på USF Verftet for å sikre at publikum har god plass å boltre seg på.

Bajazzfestivalen er en musikkfestival for barn og voksne og blir arrangert av Bergen Jazzforum. Ta med hele familien på konserter og moro etter sommerferien. Dette blir garantert gøy!

Animarie Hjelmerud har igjen designer plakater, illustrasjoner og design til årets festival.

www.bajazzfestivalen.no

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev