Søndag 10. nov 2019 kl. 14:00

BAJAZZ: CHRISTINE SANDTORV

Bergen Jazzforum / Røkeriet USF
Bergen

Med fire album i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

Christine Sandtorv har leverte strålende konserter for fulle hus på Bajazz tidligere, og vi er veldig glade for å ønske henne og Stjernetellerbandet velkommen tilbake til Røkeriet på USF Verftet.

«Christine Sandtorv har høstet velfortjent gode kritikker og flere spellemannpriser for sine «Stjerneteller»-album og det nyeste albumet i serien er også det beste til nå.» – Bergens Tidende

Konsertstart kl. 14.00, dørene åpner en halvtime før.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Voksen/barn over 10 år: 190,- / Barn under 10 år: 100,- / Barn under 2 år kommer gratis inn.

Fotograf: Ruben Olsen Lærk

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev