Torsdag 25. apr 2024 kl. 18:30

Åpningskonsert – Brunnt & Guro Kvåle

Soddjazz / Inderøy Kulturhus
Inderøy

Nok en gang åpner Soddjazz festivalen med et fremadstormende ungt band med utspring fra jazzlinja på Sund FHS i samarbeid med en forrykende sollist!
Brunnt er et nytt ferskt band med musikere fra jazzlinja på Sund FHS. Med fokus på en blanding av jazz og rock skaper de store dynamiske forskjeller i musikken, det er fritt, det er fast, seigt og raskt. Musikken er rå og intens med et stort fokus på samspill, soloer og klang. Bandet er inspirert av blant annet Bushman’s Revenge, Hedvig Mollestad og Red Kite.
Bandmedlemmene i Brunnt består av 4 musikere fra Sund, med sine varierte musikalske bakgrunner fra forskjellige deler av landet skaper de musikk som bandet satser på å fortsette med etter at Sund-året er ferdig, Brunnt gleder seg veldig til å spille sin debutkonsert på åpningen av Soddjazz 2024.
Brunnt spiller på Soddjazz sammen med stjerneartisten Guro Kvåle som gjennom de siste årene virkelig har satt sitt preg på den norske jazzscenen. Med sin fantastiske rå energi og evige tilstedeværelse har Guro virkelig banet sin egen vei i det norske jazzsirkuset, og vi gleder oss til å se hva hun finner på videre. Hun har i løpet av det siste året spilt med blant annet Gard Nilssens Supersonic Orchestra, Trondheim Jazzorkester og Superspreder.
Vi gleder oss enormt til Brunnt og Guro Kvåle skal åpne årets utgave av Soddjazz!

Guro Kvåle – Trombone
Mikkel Baltasar Eilertsen Nordtveit –Trommer
Per Norendal – Bass
Ole-Hellik Lobben-Seth – Gitar
Leo Aske-Nannestad – Gitar

Pris:
Gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev