Lørdag 25. sep 2021 kl. 20:00

AnJazz Hamar jazzfestival

AnJazz - Hamar Jazzfestival / Festiviteten
Hamar

Eldar Vågan med band

Eksklusiv konsert med Eldar Vågan på AnJazz lørdag 25.september på Festiviteten Bar & Scene. (Festivalpass kan ikke benyttes).

Eldar forteller:

Je har fått klassisk musikk-undervisning i fra je var 4 år. Først på piano, og så på cello.

Je hadde i ung alder ambisjoner om en karriere med «seriøs musikk». Men da øving ble for kjedelig, koblet je av med å improvisere på instrumentet.

Dette var egenskaper og kunnskaper som var gode å ha, da je som 14-åring begynte å spille i rockeband.

Mange selvironiske kommentarer er blitt sagt vedr. å stå og tøffe seg som tenåring i et rockeband, men det viktigste var alltid, -å vara flink tel å spelle.

Je øvde «konsentrert og seriøst» klassisk musikk fram tel je var 21 år. Da var det allerede spillejobber «hele tiden» med Vazelina Bilopphøggers, og da ble det rock og underholdningsmusikk som ble et levebrød. Je hadde også et talent for å stå og underholde, og da ble det slik…..

I voksen alder har je spelt flere tusen konserter og forestillinger, og i de aller fleste har je spelt uten å sjå på fingra eller instrumentet.

Derfor blir det nå en helt ny sceneopplevelse å «senke skuldrene», og få lov tel å se på strengene og visuelt «dirigere» bandet.

På AnJazz vil je by på mange musikalske overraskelser. Mange kjente låter, men også musikk i helt andre sjangere enn underholdnings-publikumet er vant til å se og høre je speller.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev