Torsdag 04. jun 2020 kl. 19:30

Angelique Kidjo

Bærum Kulturhus / Bærum kulturhus
Bærum

Benins superstjerne hyller salsaens dronning.

Angelique Kidjo er blitt et symbol på Afrikas kreativitet og energi. En vestafrikansk hyllest til dronningen av Salsa, Celia Cruz, i en uimotståelig miks av funk, jazz, soul og Latin. Musikken er en unik blanding av hennes vestafrikanske opphav, kombinert med funk, jazz, soul og latinomusikk.

Benin-fødte Kidjo er en av kontinentets sterkeste stemmer på flere måter. Hun er engasjert i politikk, spesielt i forhold til det afrikanske kontinents nåtid og fremtid. Hun bruker bevisst musikken som en plattform for interkulturell kommunikasjon.

«Elektrisk og eksplosiv», «med soul og snert», «Afrikas diva» – beskrivelsene av Kidjos musikk og sceneutstråling er mange. Hun har samarbeidet med store navn som Alicia Keys, James Brown og Philip Glass. Den Grammy-vinnende artisten har en kraft og musikalitet som treffer midt i hjertet. Hun er et musikalsk fyrverkeri som gjør det umulig å sitte stille og bare lytte.

I år er hun igjen aktuell med ny musikk: den varme plata «Celia». Og det er dette prosjektet hun kommer med til Sandvika.

Kidjo og bandet spilte for full sal sist de var i Bærum Kulturhus, ikke nøl med å skaffe billetter hvis du vil være sikker på å få henne med deg.

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev