Fredag 05. des 2014 kl. 20:00

Andreas Haddeland Trio

Skarmyra Allaktivitetshus / Skarmyra Allaktivitetshus
Moss

Kommuniserende jazztrio med rocka referanser og poetisk uttrykkskraft

Konserten inngår i releaseturné for platen “Tilhørighet”, hvor vi inviteres vi inn i Haddelands univers i en blanding av poetisk akordbasert jazzmusikk til renere riffbasert gitartriolyd. Musikalsk trekkes trekkes linjene fra lokalt engasjement til den internasjonale jazzscene. Musikken er preget av formidlingsbehov og lekenhet. Alvor og humor skifter sømløst i musikk som setter samspill foran enkeltprestasjoner. For å ivareta nerven og tilstedeværelsen i en konsertsituasjon er opptakene gjort live i studio med tre årvåkne musikere tett på hverandre i samme rom.
Andreas Haddeland har spilt med store deler av hovedstadens jazzmusikere, og virket som gitarpedagog siden studiedagene bl.a. på Nesodden kulturskole. Han har spilt mye live, og bidratt på en rekke plateinnspillinger. Når han som 37-åring platedebuterer som bandleder og låtskriver er det en moden musiker vi møter.
Med seg har han bassisten Lars Tormod Jenset (Espen Eriksen Trio, Guro von Germeten, Hot ‘N Spicy m.fl.) og trommeslageren Ulrik Ibsen Thorsrud (Parallax, Sphinx m.fl.).

Produksjonen er støttet av Norsk Jazzforum og MFOs vederlagsfond.

Foto: Tom Ståle Engebretsen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev