Onsdag 13. nov 2024 kl. 18:30

—DUO #11—

DUO Trondheim / Rådhussalen, Trondheim Folkebibliotek
Trondheim

—DUO #11— er den siste kvelden denne høsten: tre musikalske duoer på én kveld, denne gangen fra det beste innen improvisasjons- og jazzscenen i TYSKLAND, STORBRITANNIA og NORGE! Hold av datoen og kom for å nyte fantastisk musikk.
175 kr / 100 kr inngang, VIPPS ved døren. Inngangen til Rådhussalen er ved Vitensenteret inn i biblioteket, 2. etasje.

18:00 DØRENE ÅPNER

18:30 ALEXANDER RUESS & OSCAR ANDREAS HAUG

Oscar Andreas Haug – trompet
Alexander Rueß – gitar
Den berlinbaserte gitaristen Alexander Rueß og den norske trompetisten Oscar Andreas Haug møttes for første gang i København, geografisk midtpunkt mellom deres hjembyer. Dagens konsert markerer deres debut som duo på scenen. I denne intime settingen smelter Haugs og Rueß’ nordiske lydlandskaper sammen med urbane rytmer og toner. Rueß’ intrikate gitarspill, ofte med looping-teknikker, skaper hypnotiske lag med en stabil, nesten transeaktig rytme, mens Haugs trompet svever over, som fremkaller både ensomhetens vakre ro og følelsenes rå kraft.

19:10 ANNE HANDELAND & MARIANNE BAIDOUIN LIE

Anne Handeland – cello
Marianne Baudouin Lie – cello
Anne Handeland og Marianne Baudouin Lie er to norske cellister som har gjort seg bemerket innen klassisk musikk, både gjennom samarbeid og individuelle prosjekter. Begge har bred erfaring som solister og kammermusikere, og har opptrådt på scener i Norge og internasjonalt. Handeland og Lie er kjent for å utforske et variert repertoar, inkludert klassiske og samtidskomposisjoner, og de er også aktive innen undervisning og musikkformidling for å inspirere nye generasjoner av musikere.

19:50 ESPEN BERG & PHELAN BURGOYNE

Espen Berg – piano
Phelan Burgoyne – trommer
Espen Berg har blitt et tydelig navn innen norsk piano, spesielt gjennom sine improviserte solokonserter. I dag utvider han improvisasjonen fra solo til duo – med den anerkjente britiske trommeslageren Phelan Burgoyne (kjent for sine piano- og trommeduoer med Kit Downes, Emanuele Maniscalco, Alex Ventling, m.fl.). Forvent en eksplosjon av farger når de to kobler seg sammen med skarpt fokus og lytting, for kveldens siste konsert.

21:00 – LOKALET STENGER

Arrangementet er støttet av Norsk jazzforum, Trondheim kommune og Midtnorsk jazzsenter.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev