Lørdag 05. aug 2023 kl. 16:00

Carl Winther Trio feat. Jeff «Tain» Watts

Oslo Jazzforum / Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Oslo

Jeff «Tain» Watts er viden kjent i jazzverdenen som en av de mest innflytelsesrike trommeslagerne i sin generasjon. Han har spilt med ikoniske jazzgiganter som George Benson, Harry Connick Jr., McCoy Tyner og Kenny Garrett. Han har gitt ut flere anerkjente album og vunnet en rekke priser, inkludert tre Grammy Awards for sitt arbeid med Branford Marsalis Quartet.
Carl Winther er allment ansett som en av de mest talentfulle og innovative jazzpianistene i sin generasjon og har høstet kritikerros både i Danmark og i utlandet for sin musikk. Han har jobbet med musikere som Jerry Bergonzi, Billy Hart, Adam Nussbaum og Till Brönner.
Richard Andersson har fått stor anerkjennelse for sitt arbeid som komponist og bassist i det moderne jazzfeltet. Som «en av de mest interessante karakterene på den danske jazzscenen» (Gaffa) har han gitt ut flere album som bandleder med danske og internasjonale musikere som Oskar Gudjonsson (IS), Rudi Mahall (DE), Kasper Tranberg (DK), Ra-Kalam Bob Moses (USA), Tony Malaby (USA) og Bill McHenry (USA).
Ikke gå glipp av sjansen til å høre Carl Winther, Richard Andersson og Jeff «Tain» Watts live på konsert.

Carl Winther – piano
Richard Anderson – bass
Jeff «Tain» Watts – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev