Nyhet

Moldejazz har ansatt daglig leder

Endre Volden er ansatt som ny daglig leder for Moldejazz. I tillegg skal festivalen ansette en ny kunstnerisk leder.

Når Endre Volden trer inn i stillingen som daglig leder for Moldejazz, avløser han Cecilie Nogva som har sittet som konstituert festivalsjef i vel ett år.

– Et samlet styre har latt seg begeistre av kandidaten, som både er godt orientert, samarbeidssøkende, ambisiøs, nytenkende og har solide lederegenskaper. Vi er overbeviste om at Endre Voldens kombinasjon av ledelseserfaring og arbeid med ulike sjangre innen kunstfeltet vil kunne styrke festivalens posisjon, og at hans erfaring med utviklingsarbeid vil kunne drive festivalen fremover, uttaler styreleder Stein Berg Oshaug i en pressemelding.

Volden kommer fra stillingen som avdelingsleder ved Ålesund videregående skole hvor han i dag har ansvaret for de kunstfaglige studieretningene kunst, design, arkitektur og dans, drama og musikk. I tillegg jobber Volden med regi og kursvirksomhet innen formidling, dramaturgi og improvisasjon.
– Molde Internasjonale Jazzfestival er en av verdens viktigste jazzfestivaler i dag. Jeg gleder meg veldig til å være med på å utvikle den videre, sammen med en dyktig stab, alle de fantastiske frivillige og alle andre i byen og regionen som brenner for denne unike festivalen, sier Endre Volden.

Tidligere har har daglig leder i festivalen også har vært kunstnerisk leder, men nå skal festivalen ansette en kunstnerisk leder i tillegg. – Vi ønsker med dette å styrke administrasjonen og rigge festivalen for fremtiden, uttaler styreleder Oshaug. Volden vil sammen med styret ansette kunstnerisk leder.

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev