Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går av med pensjon til sommeren.

Sigrun Tara Øverland har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for Sortland jazz- og viseklubb og Sortland jazzfestival. Hun har også tidligere vært leder for konsertarrangøren Havresekken, daglig leder for AKKS Oslo og varamedlem i Norsk jazzforums styre.

– Med denne bakgrunnen, kombinert med kompetanse innen administrasjon og ledelse og stort engasjement for jazz, får vi en daglig leder med de kvalifikasjonene vi var på jakt etter. Vi ser fram til et meget godt samarbeid til beste for Sørnorsk jazzsenter, sier styreleder Ragnar Nilssen.

Sigrid Tara Øverland tiltrer stillingen i juni.
– Det skjer mye spennende innenfor jazzen i Agder, Vestfold og Telemark med mange musikere, band, storband, jazzklubber og festivaler som skaper musikk og opplevelser året rundt. Jeg ser frem til å bli kjent med alle sammen og se hvilke muligheter som finnes både i regionen vår, ellers i landet og internasjonalt, sier Øverland.

Fra forsiden

Nyhet

Nattjazz-suksess og ny pengegave

Nattjazz melder om publikumssuksess på årets festival. En ny og sjenerøs gave fra Trond Mohn sikrer også overskudd i regnskapet, forteller festivalen.

Konsert

Ungjazzfest på Victoria

Helgen 15. og 16. juni markerer et hundretalls ungjazzere at det er ti år siden etableringen av Østnorsk jazzsenters første regionale ungdomsjazzorkester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev