Nyhet

Mangfoldig Serendip

NMH-studentenes festival, Serendip, starter torsdag 16. februar. Festivalen presenterer et bredt og spennende program med nåværende og tidligere studenter ved NMH, jazzlinja ved NTNU og Griegakademiet.

Opplev ny musikk, nye talenter og oppdag ditt nye favorittband under årets Serendip 16.- 18. februar. Studentene fra Norges Musikkhøgskole (NMH) arrangerer nok en gang en tre dagers musikkfestival i Oslo, denne gangen med mangfold som tema. Årets festivalprogram inneholder et bredt spekter av sjangre og musikkstiler, fra improvisert musikk til vise-pop til live electronics til funk. Mangfoldet vil også representeres visuelt ved alle scenene med ulike atmosfærer og visuelle utrykk.


Over Tregrensa spiller konsert på NMH 17. februar kl. 14. Musikken henter inspirasjon fra dyrelivet på høyfjellet, som Lemen og Dobbeltbekkasin. Foto: Håvard Johansen.

Serendip finner sted torsdag 16. februar i konsertsalene på Norges musikkhøgskole, og fredag 17. og lørdag 18. februar på Kulturhuset i Oslo.  Fredag blir det blant annet energisk frijazz og punkaktig-rock med bandet Tog kl. 21. Før dette spiller Kristina Fransson solokonsert kl. 17. Trompetisten har med seg elektronikk, og det blir en blanding av jazz og uforutsigbar pop.

Tog spiller på Kulturhuset 17. februar kl. 21. Foto: Runar Haugeland.

Følg instagram– og facebook-profilen til Serendip for info og oppdateringer.

Fra forsiden

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Nyhet

Vossa Jazz utlyser to stillinger

Etter ett års permisjon fra stillingen som festivalsjef i Vossa Jazz, har Trude Storheim annonsert at hun går nye veier. Nå utlyser festivalen både sjefsjobben og en produsentstilling. Søknadsfrist er 12. mai.

Meld deg på vårt nyhetsbrev