Nyhet

Sundfør med to konserter på Nattjazz

Første programslipp fra Nattjazz 2023 er to eksklusive konserter med Susanne Sundfør hvor hun skal spille både nytt og gammelt låtmateriale.

Under Nattjazz i Bergen i slutten av mai, skal Susanne Sundfør spille to eksklusive konserter med fullt band og låter fra hele karrieren. Med seg på scenen har hun som vanlig noen av landets mest profilerte og anerkjente musikere, og disse to kveldene får festivalpublikummet servert en blanding av nytt materiale og gamle hits. Dette blir Susanne Sundførs første konserter på USF Verftet i Bergen siden 2016.

– Susanne Sundfør er første artist ut for Nattjazz 2023. At hun velger å spille to kvelder hos oss, i forholdsvis intimt format, der vi får oppsummering fra hele hennes musikalske produksjon er stas. Et stort publikum har et sterkt forhold til musikken, og med et lag jazzmusikere blir nok dette et høydepunkt, sier festivalsjef Jon Skjerdal.

Susanne Sundfør har gitt ut fem studioalbum og mottatt seks Spellemann-priser, og har vært et stort navn på festivalplakater i både inn- og utland i en årrekke. På Nattjazz spiller hun mandag 29. mai og tirsdag 30. mai. Dagspass til begge datoene er i salg nå. Mer om program og billetter her. 

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev