Nyheter

Valgkomiteen ønsker innspill

På landsmøtet i april 2023 skal det velges nytt styre i Norsk jazzforum. Valgkomiteen ønsker innspill, og frist for forslag til kandidater er 14. desember 2022.

Valgkomiteen i Norsk jazzforum er i gang med arbeidet frem mot landsmøtet, og oppfordrer alle medlemmer til å sende inn forslag til aktuelle styrekandidater. Blant annet skal en ny styreleder på plass da Ingrid Brattset etter fire perioder ikke stiller til gjenvalg.

Forslag til kandidater kan sendes valgkomiteens leder Tollef Østvang. Vennligst begrunn forslaget/si noen ord om kandidaten og oppgi kontaktinfo.
Frist for forslag er 14. desember 2022.

I henhold til Norsk jazzforums vedtekter skal styret bestå av ni medlemmer pluss tre varamedlemmer. Styrets sammensetning skal reflektere foreningens forskjellige grupperinger: styreleder eller nestleder skal være fra grupperingen profesjonelle jazzmusikere, det skal være minst tre medlemmer fra grupperingen profesjonelle jazzmusikere og minst tre representanter fra arrangørgrupperingen. Det skal tilstrebes en best mulig fordeling av styremedlemmer ut fra følgende kriterier: faglig, politisk og økonomisk kompetanse, kjønn, landsdel samt kontinuitet i styrets arbeid.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev