Nyhet

Ny i Oslo Jazzfestival

Lisa Løebekken er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival.

Lisa Løebekken kommer fra stillingen som markedsansvarlig for Kongsberg Jazzfestival, og tiltrer stillingen som markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival i oktober 2022. Løebekken har en master i psykologi og utdanningsvitenskap fra Roskilde Universitet i Danmark, og har bakgrunn fra forskjellige kultur- og musikkforeninger i Danmark. Siden starten av 2021 har hun vært ansatt hos Kongsberg Jazzfestival.

– Etter 20 år i København og et lærerikt opphold på Kongsberg, gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til hjembyen min. Jeg er takknemlig for å få muligheten til å bidra til Oslo Jazzfestivals videreutvikling og ikke minst – spre jazz til folket. Dette blir gøy, sier Løebekken i en pressemelding fra festivalen.

Fra forsiden

Nyhet

Makeløs 10-årsmarkering av Large Unit

Paal Nilssen-Love inviterer med seg gjester fra tre kontinenter når Large Unit i mars markerer ti år med en gigantisk fest over tre dager på Nasjonal jazzscene.

Now's the time

NTT: Subversive vibrasjoner

Heidi Kvelvane er tilbake fra Large Unit-tur i Etiopia og spiller trekkspill, Kjetil Jerve starter distroselskap og spiller med Akmee og Ebers er aktuell på alle kanter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev