Nyhet

Ny i Oslo Jazzfestival

Lisa Løebekken er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival.

Lisa Løebekken kommer fra stillingen som markedsansvarlig for Kongsberg Jazzfestival, og tiltrer stillingen som markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival i oktober 2022. Løebekken har en master i psykologi og utdanningsvitenskap fra Roskilde Universitet i Danmark, og har bakgrunn fra forskjellige kultur- og musikkforeninger i Danmark. Siden starten av 2021 har hun vært ansatt hos Kongsberg Jazzfestival.

– Etter 20 år i København og et lærerikt opphold på Kongsberg, gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til hjembyen min. Jeg er takknemlig for å få muligheten til å bidra til Oslo Jazzfestivals videreutvikling og ikke minst – spre jazz til folket. Dette blir gøy, sier Løebekken i en pressemelding fra festivalen.

Fra forsiden

Nyheter

Et kulturbudsjett som forventet

Som forventet la Kultur- og likestillingsminister Trettebergstuen i dag fram et stramt kulturbudsjett for 2023. - Det må være lov å være skuffet på vegne av kulturfeltet som fortsatt er preget av etterdønningene av pandemien, mener styreleder i Norsk jazzforum, Ingrid Brattset. - Med økte levekostnader vil dette bli merkbart, ikke minst for kunstnerne i det frie feltet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev