Nyhet

Ny produsent på plass for Trondheim Jazzorkester

Malwina Witkowska og bookingbyrået No Earplugs har fått produsentoppgaven for Trondheim Jazzorkester.

Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs ved Malwina Witkowska, basert i Oslo, om leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Witkowska opprettet firmaet No Earplugs i 2020 og jobber med booking av norske og internasjonale artister. Nå får hun også ansvaret for Trondheim Jazzorkester.

– Vi ønsker Malwina velkommen inn i staben bak Trondheim Jazzorkester, sier Bjørn Willadsen, daglig leder i Midtnorsk jazzsenter, og forteller at Witkowska blant annet vil ha ansvaret for markedsføring, kontakt med arrangører og koordinering av musikere.

Malwina Witkowska (27) har bred erfaring fra musikklivet, og har blant annet hatt frivillige verv i organisasjoner som by:Larm, Moldejazz, Oslo Jazzfestival, Blow Out-festivalen og Off Festival i Katowice. Hun har også deltatt i Music Norways Master program 2020/21. Witkowska har utdanning fra SWPS Universitetet i Warszawa – Bachelorgrad i Norsk Språk, Litteratur og Historie (2014-2017), og Mastergrad i Skandinavistikk fra Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan (2017 – 2019). I tillegg har hun vært utvekslingsstudent ved Universitetet i Oslo via Erasmus+ (2018/19), og er utdannet i Kulturledelse fra OsloMet (årsstudium, 2019-2020). Hun har i tillegg en mindre stilling som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, Victoria.

Fra forsiden

Nyheter

Et kulturbudsjett som forventet

Som forventet la Kultur- og likestillingsminister Trettebergstuen i dag fram et stramt kulturbudsjett for 2023. - Det må være lov å være skuffet på vegne av kulturfeltet som fortsatt er preget av etterdønningene av pandemien, mener styreleder i Norsk jazzforum, Ingrid Brattset. - Med økte levekostnader vil dette bli merkbart, ikke minst for kunstnerne i det frie feltet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev