Nyhet

Ny produsent på plass for Trondheim Jazzorkester

Malwina Witkowska og bookingbyrået No Earplugs har fått produsentoppgaven for Trondheim Jazzorkester.

Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs ved Malwina Witkowska, basert i Oslo, om leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Witkowska opprettet firmaet No Earplugs i 2020 og jobber med booking av norske og internasjonale artister. Nå får hun også ansvaret for Trondheim Jazzorkester.

– Vi ønsker Malwina velkommen inn i staben bak Trondheim Jazzorkester, sier Bjørn Willadsen, daglig leder i Midtnorsk jazzsenter, og forteller at Witkowska blant annet vil ha ansvaret for markedsføring, kontakt med arrangører og koordinering av musikere.

Malwina Witkowska (27) har bred erfaring fra musikklivet, og har blant annet hatt frivillige verv i organisasjoner som by:Larm, Moldejazz, Oslo Jazzfestival, Blow Out-festivalen og Off Festival i Katowice. Hun har også deltatt i Music Norways Master program 2020/21. Witkowska har utdanning fra SWPS Universitetet i Warszawa – Bachelorgrad i Norsk Språk, Litteratur og Historie (2014-2017), og Mastergrad i Skandinavistikk fra Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan (2017 – 2019). I tillegg har hun vært utvekslingsstudent ved Universitetet i Oslo via Erasmus+ (2018/19), og er utdannet i Kulturledelse fra OsloMet (årsstudium, 2019-2020). Hun har i tillegg en mindre stilling som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, Victoria.

Fra forsiden

Nyheter

Nesodden Jazzklubb kåret til Årets jazzklubb

Nesodden Jazzklubb ble søndag 19. mai tildelt prisen Årets jazzklubb 2024. Klubbens arrangementer bærer preg av god atmosfære, profesjonalitet og godt besøk, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for tildelingen, og trekker fram klubbens gode og varierte programmering og ildsjelenes smittende engasjement.

Meld deg på vårt nyhetsbrev