Nyhet

Ny produsent på plass for Trondheim Jazzorkester

Malwina Witkowska og bookingbyrået No Earplugs har fått produsentoppgaven for Trondheim Jazzorkester.

Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs ved Malwina Witkowska, basert i Oslo, om leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Witkowska opprettet firmaet No Earplugs i 2020 og jobber med booking av norske og internasjonale artister. Nå får hun også ansvaret for Trondheim Jazzorkester.

– Vi ønsker Malwina velkommen inn i staben bak Trondheim Jazzorkester, sier Bjørn Willadsen, daglig leder i Midtnorsk jazzsenter, og forteller at Witkowska blant annet vil ha ansvaret for markedsføring, kontakt med arrangører og koordinering av musikere.

Malwina Witkowska (27) har bred erfaring fra musikklivet, og har blant annet hatt frivillige verv i organisasjoner som by:Larm, Moldejazz, Oslo Jazzfestival, Blow Out-festivalen og Off Festival i Katowice. Hun har også deltatt i Music Norways Master program 2020/21. Witkowska har utdanning fra SWPS Universitetet i Warszawa – Bachelorgrad i Norsk Språk, Litteratur og Historie (2014-2017), og Mastergrad i Skandinavistikk fra Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan (2017 – 2019). I tillegg har hun vært utvekslingsstudent ved Universitetet i Oslo via Erasmus+ (2018/19), og er utdannet i Kulturledelse fra OsloMet (årsstudium, 2019-2020). Hun har i tillegg en mindre stilling som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, Victoria.

Fra forsiden

Maria Kannegaard Trio – Victoria, Nasjonal Jazzscene – 21. september 2023

Mesterlig og menneskelig

På en torsdag kveld er denne trioen en ren gave til musikken.

Nyhet

Ung jazz boltrer seg i Slemmestad

Nothing Personal, Billy Meier og Bento Box Trio spiller på Jazzfest DIGEL på Slemmestad MEK i Asker lørdag 23. september. - DIGEL ønsker å kjenne pulsen av den unge nasjonale jazzscenen og være en boltreplass for unge musikere og for et interessert og sultent publikum, forteller arrangøren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev