Nyhet

Ny produsent på plass for Trondheim Jazzorkester

Malwina Witkowska og bookingbyrået No Earplugs har fått produsentoppgaven for Trondheim Jazzorkester.

Midtnorsk jazzsenter har inngått en avtale med bookingbyrået No Earplugs ved Malwina Witkowska, basert i Oslo, om leveranse av produsenttjenester til Trondheim Jazzorkester. Witkowska opprettet firmaet No Earplugs i 2020 og jobber med booking av norske og internasjonale artister. Nå får hun også ansvaret for Trondheim Jazzorkester.

– Vi ønsker Malwina velkommen inn i staben bak Trondheim Jazzorkester, sier Bjørn Willadsen, daglig leder i Midtnorsk jazzsenter, og forteller at Witkowska blant annet vil ha ansvaret for markedsføring, kontakt med arrangører og koordinering av musikere.

Malwina Witkowska (27) har bred erfaring fra musikklivet, og har blant annet hatt frivillige verv i organisasjoner som by:Larm, Moldejazz, Oslo Jazzfestival, Blow Out-festivalen og Off Festival i Katowice. Hun har også deltatt i Music Norways Master program 2020/21. Witkowska har utdanning fra SWPS Universitetet i Warszawa – Bachelorgrad i Norsk Språk, Litteratur og Historie (2014-2017), og Mastergrad i Skandinavistikk fra Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan (2017 – 2019). I tillegg har hun vært utvekslingsstudent ved Universitetet i Oslo via Erasmus+ (2018/19), og er utdannet i Kulturledelse fra OsloMet (årsstudium, 2019-2020). Hun har i tillegg en mindre stilling som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, Victoria.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev