Nyhet

Drar i gang Kampenjazz-høsten

Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med Becaye Aw/Ibou Cissokho/Liv Ulvik. På programmet videre utover høsten står blant annet Inger Hannisdal Ensemble, A Tonic for the Troops, Grundt & Storaas Duo og Trygve Fiske 6.

Ulike tradisjoner møtes når Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med en trio bestående av en folkesanger fra Lærdal, en senegalesiske griot-musiker med kora og en særegen gitarist med røtter i Fulani-folket i Vest-Afrika. Nye og tradisjonelle linjer blandes organisk og intuitivt sammen med elementer av tradisjonsmusikk. Becaye Aw, Ibou Cissokho og Liv Ulvik bidrar alle vokalt både trestemt og solistisk, på flere språk.

Ulike tradisjoner møtes også i Inger Hannisdal Ensemble som spiller på Kampenjazz uka etter. På programmet videre utover høsten står Johan Lindvall (18/9), Munch Trio (25/9), A Tonic for the Troops (2/10), Joel Ring Neverending Sextett (9/10), Adrian Myhr Trio (16/10), Kenny Wessel Nonotes Ensemble (23/10), Trygve Fiske 6 (30/10), Plateslipp: Grundt & Storaas Duo (6/11), Piano-forum med Christian Wallumrød, Ingfrid Breie Nyhus, Ellen Ugelvik og Alex Zethson (13/11), Ung Vokal og Ung Impro (20/11), Philip Granly Trio (27/11) og julekonsert med Ina Sagstuen som vert søndag 4. desember.
Mer om program og billettkjøp her.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Hva har du i rasleposen NÅ da, Hans Hulbækmo?

Stort perkusjonsportrett med solodebutant Hans Hulbækmo, Hilde Louise Asbjørnsen om storband, swing og Stardust-suksess, punktvis gjennomgang med Erik Honoré, videodebut fra Henriette Eilertsen, strøtanker fra uka som gikk og mye annet.

Stian Westerhus m/Erland Dahlen – Victoria, Nasjonal jazzscene – 27. september 2023

Rocker jazzscenen med avantgarde

Stian Westerhus lar feeling og eksperiment bli to sider av samme sak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev