Nyhet

Drar i gang Kampenjazz-høsten

Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med Becaye Aw/Ibou Cissokho/Liv Ulvik. På programmet videre utover høsten står blant annet Inger Hannisdal Ensemble, A Tonic for the Troops, Grundt & Storaas Duo og Trygve Fiske 6.

Ulike tradisjoner møtes når Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med en trio bestående av en folkesanger fra Lærdal, en senegalesiske griot-musiker med kora og en særegen gitarist med røtter i Fulani-folket i Vest-Afrika. Nye og tradisjonelle linjer blandes organisk og intuitivt sammen med elementer av tradisjonsmusikk. Becaye Aw, Ibou Cissokho og Liv Ulvik bidrar alle vokalt både trestemt og solistisk, på flere språk.

Ulike tradisjoner møtes også i Inger Hannisdal Ensemble som spiller på Kampenjazz uka etter. På programmet videre utover høsten står Johan Lindvall (18/9), Munch Trio (25/9), A Tonic for the Troops (2/10), Joel Ring Neverending Sextett (9/10), Adrian Myhr Trio (16/10), Kenny Wessel Nonotes Ensemble (23/10), Trygve Fiske 6 (30/10), Plateslipp: Grundt & Storaas Duo (6/11), Piano-forum med Christian Wallumrød, Ingfrid Breie Nyhus, Ellen Ugelvik og Alex Zethson (13/11), Ung Vokal og Ung Impro (20/11), Philip Granly Trio (27/11) og julekonsert med Ina Sagstuen som vert søndag 4. desember.
Mer om program og billettkjøp her.

Fra forsiden

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Nyhet

Stort lørdagsslipp fra Kongsbergjazz

Tre nye artister annonseres til lørdagen på Kongsberg Jazzfestival. Susanna kommer med sitt Baudelaire-prosjekt med samtidsorkesteret Oslo Sinfonietta, Per Zanussi presenterer sin splitter nye kvartett, og Ingrid Olava gjester poesioasen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev