Nyhet

Drar i gang Kampenjazz-høsten

Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med Becaye Aw/Ibou Cissokho/Liv Ulvik. På programmet videre utover høsten står blant annet Inger Hannisdal Ensemble, A Tonic for the Troops, Grundt & Storaas Duo og Trygve Fiske 6.

Ulike tradisjoner møtes når Kampenjazz i Oslo sesongåpner søndag 4. september med en trio bestående av en folkesanger fra Lærdal, en senegalesiske griot-musiker med kora og en særegen gitarist med røtter i Fulani-folket i Vest-Afrika. Nye og tradisjonelle linjer blandes organisk og intuitivt sammen med elementer av tradisjonsmusikk. Becaye Aw, Ibou Cissokho og Liv Ulvik bidrar alle vokalt både trestemt og solistisk, på flere språk.

Ulike tradisjoner møtes også i Inger Hannisdal Ensemble som spiller på Kampenjazz uka etter. På programmet videre utover høsten står Johan Lindvall (18/9), Munch Trio (25/9), A Tonic for the Troops (2/10), Joel Ring Neverending Sextett (9/10), Adrian Myhr Trio (16/10), Kenny Wessel Nonotes Ensemble (23/10), Trygve Fiske 6 (30/10), Plateslipp: Grundt & Storaas Duo (6/11), Piano-forum med Christian Wallumrød, Ingfrid Breie Nyhus, Ellen Ugelvik og Alex Zethson (13/11), Ung Vokal og Ung Impro (20/11), Philip Granly Trio (27/11) og julekonsert med Ina Sagstuen som vert søndag 4. desember.
Mer om program og billettkjøp her.

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Sigrid Aftret – inspirert av biletkunstnar Anna-Eva Bergman

Saksofonist og komponist Sigrid Aftret gav tidlegare i haust ut debutplata med bandet sitt Bêl som vart teke i mot med begeistra øyrer frå kritikarar og publikum. No er ho fersk i OJKOS, og tysdag 29.11 får vi høyre hennar første tolking av orkesteret. Vi ville høyre med Aftret om ho kunne fortelje om kva vi får høyre denne dagen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev