Nyhet

Isungset ny produsent på Nasjonal jazzscene

Iselin Isungset, med bred erfaring fra jazz- og kulturfeltet, er ansatt i stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene.

Iselin Isungset tar over stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene etter Line Juul som nå går videre til jobb i Norsk kulturråd. Isungset tiltrer stillingen i løpet av kort tid.

– Iselin er faglig svært dyktig, kjenner Nasjonal jazzscene godt og har en variert og allsidig bakgrunn fra jazz- og musikkbransjen. Vi er meget fornøyde med å få Iselin som produsent og som nytt medlem av administrasjonen, sier daglig leder på Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs.

Isungset er 28 år gammel, og har en bred og variert bakgrunn fra kultursektoren og musikkbransjen. Tidligere har hun blant annet jobbet som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, prosjektmedarbeider på Vestnorsk Jazzsenter og på Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er også fungerende festivalsjef for Ice Music Festival Norway. Hun har en bachelorgrad i Musikkvitenskap og har også utdanning innen markedsføring, organisasjon og ledelse.

Fra forsiden

Nyheter

Jazzintro-duell på Stavanger Jazzforum

Andre runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Stavanger Jazzforum torsdag 29. februar. Da spiller det to bandene Lightning Trio og tuvahalseband om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev