Nyhet

Isungset ny produsent på Nasjonal jazzscene

Iselin Isungset, med bred erfaring fra jazz- og kulturfeltet, er ansatt i stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene.

Iselin Isungset tar over stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene etter Line Juul som nå går videre til jobb i Norsk kulturråd. Isungset tiltrer stillingen i løpet av kort tid.

– Iselin er faglig svært dyktig, kjenner Nasjonal jazzscene godt og har en variert og allsidig bakgrunn fra jazz- og musikkbransjen. Vi er meget fornøyde med å få Iselin som produsent og som nytt medlem av administrasjonen, sier daglig leder på Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs.

Isungset er 28 år gammel, og har en bred og variert bakgrunn fra kultursektoren og musikkbransjen. Tidligere har hun blant annet jobbet som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, prosjektmedarbeider på Vestnorsk Jazzsenter og på Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er også fungerende festivalsjef for Ice Music Festival Norway. Hun har en bachelorgrad i Musikkvitenskap og har også utdanning innen markedsføring, organisasjon og ledelse.

Fra forsiden

Nyheter

Et kulturbudsjett som forventet

Som forventet la Kultur- og likestillingsminister Trettebergstuen i dag fram et stramt kulturbudsjett for 2023. - Det må være lov å være skuffet på vegne av kulturfeltet som fortsatt er preget av etterdønningene av pandemien, mener styreleder i Norsk jazzforum, Ingrid Brattset. - Med økte levekostnader vil dette bli merkbart, ikke minst for kunstnerne i det frie feltet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev