Nyhet

Isungset ny produsent på Nasjonal jazzscene

Iselin Isungset, med bred erfaring fra jazz- og kulturfeltet, er ansatt i stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene.

Iselin Isungset tar over stillingen som produsent på Nasjonal jazzscene etter Line Juul som nå går videre til jobb i Norsk kulturråd. Isungset tiltrer stillingen i løpet av kort tid.

– Iselin er faglig svært dyktig, kjenner Nasjonal jazzscene godt og har en variert og allsidig bakgrunn fra jazz- og musikkbransjen. Vi er meget fornøyde med å få Iselin som produsent og som nytt medlem av administrasjonen, sier daglig leder på Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs.

Isungset er 28 år gammel, og har en bred og variert bakgrunn fra kultursektoren og musikkbransjen. Tidligere har hun blant annet jobbet som arrangementsansvarlig på Nasjonal jazzscene, prosjektmedarbeider på Vestnorsk Jazzsenter og på Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er også fungerende festivalsjef for Ice Music Festival Norway. Hun har en bachelorgrad i Musikkvitenskap og har også utdanning innen markedsføring, organisasjon og ledelse.

Fra forsiden

Vossa Jazz 2024 - dag 3

Mowday! Mowday!

FESTIVAL: Ekstatisk, politisk og rørende verk fra underkjente Shannon Mowday toppet årets Vossa Jazz. Les Audun Vingers siste rapport fra festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev