Nyheter

Siste frist for ad hoc-søknader før sommeren

Siste frist for å søke Norsk jazzforums ad hoc-tilskuddsordning før sommeren er tirsdag 21. juni. Neste søknadsbehandling vil bli i uke 33.

Norsk jazzforum behandler ukentlig søknader til ad hoc-tilskuddsordningen, men i sommer blir det et opphold på grunn av ferieavvikling. Siste søknadsfrist før sommeren er 21. juni. Første tildelingsmøte etter sommeren blir i uke 33 (15. – 19. august).

Mer om ad hoc-tilskuddsordningens kriterier her.

Fra forsiden

Nyhet

Ungjazzhelg i hovudstaden

Akerhus og Oslo ungdomsjazzorkester, Ungdommens improorkester og Ung vokal spelar på Musikkfest Oslo laurdag 3. juni.

Nyhet

Festivalidyll i Evje

Det er klart for Terrassejazz, en intim og særegen familiedrevet festival i Evje i Setesdal. På årets program står blant annet Karin Krog med Staffan William-Olsson & Terje Gewelt, Andreas Røysum Ensemble og Gard Nilssen Acoustic Unity.

Meld deg på vårt nyhetsbrev