Nyheter

Siste frist for ad hoc-søknader før sommeren

Siste frist for å søke Norsk jazzforums ad hoc-tilskuddsordning før sommeren er tirsdag 21. juni. Neste søknadsbehandling vil bli i uke 33.

Norsk jazzforum behandler ukentlig søknader til ad hoc-tilskuddsordningen, men i sommer blir det et opphold på grunn av ferieavvikling. Siste søknadsfrist før sommeren er 21. juni. Første tildelingsmøte etter sommeren blir i uke 33 (15. – 19. august).

Mer om ad hoc-tilskuddsordningens kriterier her.

Fra forsiden

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM

Stein på stein, krone for krone

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM: 8. juni 1997 ble Norsk jazzforum etablert ved sammenslåing av tre ulike jazzorganisasjoner. Gjennom sommeren publiserer vi flere intervjuer og saker for å markere 25 år som Norsk jazzforum, organisasjonen som samler hele det norske jazzfeltet. Terje Mosnes skriver her om den nye organisasjonens første tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev