Nyhet

Jazzfest på Samfundet

Det blir full jazzfest på studenthuset Samfundet under Trondheim Jazzfestival 13. og 14. mai. Fieh, Koma Saxo og Cosmic Swing Orchestra er blant bandene på programmet.

Jazzfest i Trondheim tar i bruk det karakteristiske runde huset under festivalen i mai. Fredag 13. og lørdag 14. mai blir det konserter, live radiosendinger, musikkquizer, taffeljazz og jam.

Fieh, RebMoe, Koma Saxo, Cosmic Swing Orchestra, Amund Stenøien Quartet og Tuvahalseband spiller fredag kveld på Samfundet, og Sagtann avd. Synne & Sunny, studentradioens program for elektronisk musikk, byr opp til knokkeldisko. Lørdag spiller Ghost-Note, S. Møller Storband, Kjellerbandet med Tor Haugerud og Audun. DJ-kollektivet One Hundred Euro Club avslutter lørdagskvelden. I tillegg er studentradioen Radio Revolt på plass hele helga med eksklusive radiosendinger live fra Jazzfest på Samfundet.

Jazzfest i Trondheim arrangeres 10. – 14. mai og kan ellers by på Kyle Eastwood Cinematic, Vebjørn Mamen vs Astrid S m/ NTNU Jazzensemble, Elisabeth Lid Trøen New Paintings of Jazz, Erlend Skomsvoll & TSO-koret m/ Hildegunn Øiseth, Ingebrigt Håker Flaten & Paal Nilssen-Love’s Guts & Skins Octet, Espen Berg Water Fabric, Hilde Louise Orchestra, Starlight Big Band med Kathrine Windfeld og Stian Carstensen Musical Sanatorium med mer. Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu står for den offisielle åpningskonserten i Olavshallen 11. mai. Mer om hele programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

Festivalidyll i Evje

Det er klart for Terrassejazz, en intim og særegen familiedrevet festival i Evje i Setesdal. På årets program står blant annet Karin Krog med Staffan William-Olsson & Terje Gewelt, Andreas Røysum Ensemble og Gard Nilssen Acoustic Unity.

Nyheter

Snø, vind og hval med Oslo 14

Vokalensemblet Oslo 14 gjenoppfører Bendik Sells’ Snow, Wind & Whale i Emanuel Vigelands mausoleum lørdag 3. juni.

Meld deg på vårt nyhetsbrev