Nyhet

Espen Berg med nytt verk til Jazzfest

Pianist og komponist Espen Berg har satt sammen en nytt band til bestillingsverket Water Fabric som fremføres under Jazzfest i Trondheim 13. mai.

Pianist og komponist Espen Berg har gjennom flere år hatt suksess med sin egen trio, Espen Berg Trio. En pianotrio i internasjonal toppklasse, skrev Terje Mosnes allerede da trioen platedebuterte i 2015, og suksessen er fulgt opp av flere utgivelser og turneer i inn- og utland. Berg er også kjent for sine samarbeid med Silje Nergaard og Trondheim Jazzorkester, og er en del av Ellen Brekkens nye kvartett,  A Tonic for the Troops.

Nå er Espen Berg klar for å presentere splitter ny musikk, Water Fabric, med et helt nytt band. Espen sier selv at målet med Water Fabric er å lage et levende og pustende verk som oppleves som melodisk, dynamisk og elegant, men også intrikat, komplekst og rufsete. Hør Espen fortelle mer om verket her:

Water Fabric fremføres på Dokkhuset 13. mai kl. 18:00.

Fra forsiden

Jazzfest, Trondheim - 13. og 14. mai 2022

På sporet av den tapte studietid

To kvelder på Samfundet og en trillebårlast med standardlåter viser en jazzfestival på sporet av en ny helhet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev