Nyhet

Espen Berg med nytt verk til Jazzfest

Pianist og komponist Espen Berg har satt sammen en nytt band til bestillingsverket Water Fabric som fremføres under Jazzfest i Trondheim 13. mai.

Pianist og komponist Espen Berg har gjennom flere år hatt suksess med sin egen trio, Espen Berg Trio. En pianotrio i internasjonal toppklasse, skrev Terje Mosnes allerede da trioen platedebuterte i 2015, og suksessen er fulgt opp av flere utgivelser og turneer i inn- og utland. Berg er også kjent for sine samarbeid med Silje Nergaard og Trondheim Jazzorkester, og er en del av Ellen Brekkens nye kvartett,  A Tonic for the Troops.

Nå er Espen Berg klar for å presentere splitter ny musikk, Water Fabric, med et helt nytt band. Espen sier selv at målet med Water Fabric er å lage et levende og pustende verk som oppleves som melodisk, dynamisk og elegant, men også intrikat, komplekst og rufsete. Hør Espen fortelle mer om verket her:

Water Fabric fremføres på Dokkhuset 13. mai kl. 18:00.

Fra forsiden

Nyheter

OJKOS søker to nye medlemmar

OJKOS er eit komponist-kollektiv for skapande utøvarar, der kvart medlem skriv og får framført sin musikk mot å spele andre sine verk. No opnar de opp for søknader for å fylle to ledige plassar i ensemblet fra hausten 2024. Søknadsfrist er 8. januar 2024.

OJKOS spiller: Magnus Murphy Joelson - Victoria, Nasjonal jazzscene - 28. november 2023

Komponist med mye på hjertet

KONSERT: Orkesteret for jazzkomponister i Oslo gir liv til kompleksiteten i kveldens låter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev