Nyhet

Espen Berg med nytt verk til Jazzfest

Pianist og komponist Espen Berg har satt sammen en nytt band til bestillingsverket Water Fabric som fremføres under Jazzfest i Trondheim 13. mai.

Pianist og komponist Espen Berg har gjennom flere år hatt suksess med sin egen trio, Espen Berg Trio. En pianotrio i internasjonal toppklasse, skrev Terje Mosnes allerede da trioen platedebuterte i 2015, og suksessen er fulgt opp av flere utgivelser og turneer i inn- og utland. Berg er også kjent for sine samarbeid med Silje Nergaard og Trondheim Jazzorkester, og er en del av Ellen Brekkens nye kvartett,  A Tonic for the Troops.

Nå er Espen Berg klar for å presentere splitter ny musikk, Water Fabric, med et helt nytt band. Espen sier selv at målet med Water Fabric er å lage et levende og pustende verk som oppleves som melodisk, dynamisk og elegant, men også intrikat, komplekst og rufsete. Hør Espen fortelle mer om verket her:

Water Fabric fremføres på Dokkhuset 13. mai kl. 18:00.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev