Nyhet

AnJazz-workshop for unge musikere

Festivalen AnJazz inviterer til workshop for unge musikere i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole siste helgen i april. Instruktører er Anja Skybakmoen, Ellen Brekken og Andreas Ulvo. Deltagelse er gratis.

AnJazz – Hamar Jazzfestival 2022 går av stabelen 7.- 14. mai, og som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole siste helgen i april.
I løpet av workshopens to dager vil deltagerne kunne fordype seg i temaer som improvisasjon, samspill, jazzteori og sjangerforståelse, gehørspill, kreativitet og inspirasjon. Deltagerne vil fordeles i bandgrupper, og sammen med instruktørene øve inn et kort repertoar til workshopens avslutningskonsert søndag ettermiddag.
AnJazz har invitert tre meritterte jazzutøvere som instruktører til årets workshop. Anja Skybakmoen, Andreas Ulvo og Ellen Brekken er alle svært anerkjente utøvere og har egne karrierer i tillegg til å medvirke i en rekke ensembler på den norske jazzscenen. Anja, Andreas og Ellen leder hvert sitt ensemble gjennom workshop-helgen.

Gratis deltagelse – førstemann til mølla
Workshopen vil finne sted på Toneheim Folkehøgskole 30.april – 1. mai. Instrumentalister og vokalister i alderen 15–22 er velkommen til å søke plass, men man må ha spilt noen år og kjenne instrumentet/stemmen sin godt. Workshopen er gratis, men har begrenset plass. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med å melde seg på, her er det førstemann til mølla.
Om du ønsker å delta, send en epost til post@anjazz.no hvor du forteller litt om deg selv; alder, musikalsk bakgrunn/utdanning, hva slags instrument du spiller, om du har mulighet for å ta med eget instrument/utstyr, etc. Er du under 18 år må du også oppgi kontaktinformasjon til foresatt. Du er påmeldt når du har fått en bekreftelse tilbake fra AnJazz på epost.

Fra forsiden

Ukas Jazzprofil

UKAS JAZZPROFIL: David Jønsson

David Jønsson kvesser blyanten. Det neste året vikarierer han som markedsansvarlig på Nasjonal jazzscene, og med fem ukentlige konserter i jazzens storstue Victoria, er det mye tekstarbeid og info som skal pushes ut.

Meld deg på vårt nyhetsbrev