Nyheter

Debatt og samtale om unge kunstneres hverdag

Torsdag 2. desember skal samtaleserien SAMT undersøke hvordan unge kunstneres hverdag og yrkesliv ser ut etter pandemien. I panelet sitter blant annet unge musikere og komponister og kulturbyråden i Oslo. Arrangør er nyMusikk i samarbeid med Norsk jazzforum.

NyMusikks forum SAMT er en arena for debatt og samtale om utfordringer knyttet til det å utøve profesjonell virksomhet på kunstmusikkfeltet. Den sjette utgaven, SAMT #6: Kunst – til å leve av eller overleve med?, arrangeres i samarbeid med Norsk jazzforum, og finner sted torsdag 2. desember kl 19 på Kulturhuset i Oslo. Tema denne gangen er hvordan unge kunstneres hverdag og yrkesliv ser ut etter pandemien; hvilke utfordringer står de i, og hvordan har pandemien påvirket karrierer under oppstart?
Deltagelse er gratis.

Program:
Panel 1: David Cariano Timme (musiker), Sigrid Aftret (musiker, komponist) og Guostė Tamulynaitė (komponist, Blomsterbed). Samtalen ledes av Bjørnar Habbestad (nyMusikk).

Musikkinnslag: David Cariano Timme (slagverk)

Panel 2: Jørgen Karlstrøm (Norsk komponistforening), Hans P. Kjorstad (musiker, komponist, Motvind Kulturlag/Motvind Records), Omar Samy Gamal (kulturbyråd i Oslo) og Tine Hvidsten (Konsertforeninga). Samtalen ledes av Solveig Skår.

Fra forsiden

Nyhet

Oslo Jazzfestival samarbeider med Munch

Oslo Jazzfestival og Munchmuseet blåser liv i konsertserien Jazz på MUNCH denne våren med Arild Andersen Quintet, Hedvig Mollestads Weejuns og Marthe Lea Band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev