Nyheter

Vokalensemblet Oslo 14 på Munch

Fredag 22. oktober åpner endelig det nye Munch-museet for publikum. Oslo 14 er med på feiringen.

Kongeparet står for den offisielle åpningen av det nye Munch-museet fredag 22. oktober kl 17. Deretter varsler museet et omfattende program med både gatefest, musikk og overraskelser hele åpningshelgen til ende.

Vokalensemblet Oslo 14 inngår i konsertprogrammet fredag kveld sammen med den amerikansk-norske multimedia-kunstneren Camille Norment. Samarbeidet mellom Oslo 14 og Norment startet i 2015 da vokalensemblet bidro med improvisasjoner til Norments skulpturelle og soniske installasjon «Rapture». Installasjonen representerte Norge på Veneziabiennalen 2015, og verket ble også framført som en konsertforestilling på Ultima samme år. Munch-museet har bestilt en videreutvikling av denne konsertforestillingen spesielt til åpningen av det nye museet.

Munch-museet melder at billetter til åpningsprogrammet innendørs dessverre er utsolgt, mens det fortsatt er mulig å overvære gatefesten som vil foregå i hele Bjørvika-området fredag.

Vokalensemblet Oslo 14 på Munch:
Camille Norment, kunstnerisk leder
Bendik Sells
Eva B. Storrusten
Gro-Marthe Dickson
Ingrid Dyrnes Svendsen
Karoline Ruderaas Jerve
Lisbeth-Anita Grimsø Olsen
Margrete Skretting Bergset
Petter Hauglum Bermingrud  

Vokalensemblet Oslo 14 drives av Østnorsk jazzsenter. 

Fra forsiden

Nyhet

Tre nyheter fra Oslo Jazzfestival

Maria Kannegaard Trio skal spille på MUNCH under Oslo Jazzfestival i august, amerikanske Irreversible Entanglements tar turen til Blå, og kubanske Alexander Abreu & Havana D´Prímera gjester Cosmopolite.

Nyhet

Sju nyheter fra Jazzfest

Karin Krog og Bjørn Alterhaug feirer sitt lange musikalske samarbeid, og Mette Rasmussen vender tilbake til Trondheim med sin Trio North. I tillegg er Knut Reiersrud, Francesca Tandoi Trio, Obradovic-Tixier Duo, Jovan Pavlovic og Anja Skybakmoen klare for Jazzfest i Trondheim i mai.

Meld deg på vårt nyhetsbrev