Nyheter

Vokalensemblet Oslo 14 på Munch

Fredag 22. oktober åpner endelig det nye Munch-museet for publikum. Oslo 14 er med på feiringen.

Kongeparet står for den offisielle åpningen av det nye Munch-museet fredag 22. oktober kl 17. Deretter varsler museet et omfattende program med både gatefest, musikk og overraskelser hele åpningshelgen til ende.

Vokalensemblet Oslo 14 inngår i konsertprogrammet fredag kveld sammen med den amerikansk-norske multimedia-kunstneren Camille Norment. Samarbeidet mellom Oslo 14 og Norment startet i 2015 da vokalensemblet bidro med improvisasjoner til Norments skulpturelle og soniske installasjon «Rapture». Installasjonen representerte Norge på Veneziabiennalen 2015, og verket ble også framført som en konsertforestilling på Ultima samme år. Munch-museet har bestilt en videreutvikling av denne konsertforestillingen spesielt til åpningen av det nye museet.

Munch-museet melder at billetter til åpningsprogrammet innendørs dessverre er utsolgt, mens det fortsatt er mulig å overvære gatefesten som vil foregå i hele Bjørvika-området fredag.

Vokalensemblet Oslo 14 på Munch:
Camille Norment, kunstnerisk leder
Bendik Sells
Eva B. Storrusten
Gro-Marthe Dickson
Ingrid Dyrnes Svendsen
Karoline Ruderaas Jerve
Lisbeth-Anita Grimsø Olsen
Margrete Skretting Bergset
Petter Hauglum Bermingrud  

Vokalensemblet Oslo 14 drives av Østnorsk jazzsenter. 

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev