Nyhet

Sommerkonserter på Nasjonal jazzscene

Eyolf Dale Trio åpner torsdag 1. juli Nasjonal jazzscenes rekke av sommerkonserter. To dager i uka fram til midten av august serverer jazzscenen et variert og godt konsertprogram på Victoria i Oslo.

Som i fjor arrangerer Nasjonal jazzscene i Oslo en sommerkonsertserie for å tilfredsstille konsertsugne publikummere og musikere etter snart halvannet år med pandemi.
– Victoria er vanligvis sommerstengt så vi alle heller kan reise rundt på jazzfestivaler, men nå er suget etter konserter så sterkt både hos arrangører og publikumet, at det føles godt å kunne servere et såpass bra sommerprogram også i Oslo i sommermånedene, sier produsent Line Juul.

Torsdager og fredager sommeren igjennom ligger det klar en konsertrekke med band som den ferske trioen The Side Effects med Stian Carstensen, Marius Neset og Thomas Strønen, Siril Malmedal Hauges plateslippfest samt Maja S. K. Ratkje og Stian Westerhus akustisk i duo. Også Marthe Lea Band, Eyolf Dale trio, Solveig Slettahjell, Emmeluth’s Amoeba, Nils Petter Molvær solo og en delt konsertkveld med Marius Neset solo og Kjetil Mulelid solo står på sommerprogrammet til Nasjonal jazzscene i juli og tidlig august.

Med dagens smittevernrestriksjoner kan Nasjonal jazzscene ta i mot 100 publikummere, men kan åpne for flere om regelverket endrer seg utover sommeren.
– Vi har ventet på dette lenge og er svært glade for at også Oslo åpner opp igjen for publikum. Vi og resten av Oslos konsertscener og utelivsbransje viste i fjor at vi kan gjennomføre arrangementer med full kontroll på smittevern, så vi gleder oss til å åpne for 100 eller flere fantastiske publikummere som kan glede seg til et flott program hos oss i sommer, sier daglig leder Jan Ole Otnæs

Program og billettkjøp for sommerkonsertene på Nasjonal jazzscene her.

Fra forsiden

Nyhet

Karin Krog tildeles Kulturrådets ærespris

Kulturrådets ærespris for 2021 tildeles Karin Krog. Hun får prisen for sitt livslange virke nasjonalt og internasjonalt og sin innsats for å fremme norsk jazzmusikk og løfte frem unge musikere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev